Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Cernat a reacţionat la Telekom Sport după ce Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev: "Mă aşteptam să semneze acum doi ani. Discuţii au fost mereu!"

EXCLUSIV | Florin Cernat a reacţionat la Telekom Sport după ce Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev: "Mă aşteptam să semneze acum doi ani. Discuţii au fost mereu!"

Stranieri

Comentarii

Florin Cernat a jucat la Dinamo Kiev timp de opt ani de zile. A adunat 130 de meciuri şi a marcat de 31 de ori. Cunoaşte foarte bine campionatul Ucrainei şi mai ales gruparea de pe Olymiyskiy. Fostul decar al trupei din Ucraina a comentat, la Telekom Sport, numirea lui Mircea Lucescu pe banca fostei sale formaţii.

Cernat a fost luat prin surprindere de venirea lui Lucescu la Kiev şi a spus că se aştepta să semneze acum doi ani, nu acum. Fostul fotbalist crede că suporterii care-l critică acum pe Lucescu îşi vor schimba părerea la primele rezultate pozitive.

"Nu mă aşteptam să semneze acum, mă aşteptam să semneze acum doi ani. Discuţii au fost mereu, se ştie cine e Lucescu şi ce poate face. Surkis încearcă să-l aducă de mult timp. Eu mai ţin legătura cu cei de acolo şi ştiam de discuţii, chiar mă bucur că au făcut această alegere.

Suporterii îşi susţin echipa, probabil că e normal să aibă o astfel de reacţie, dar după primele rezultate pozitive îşi vor schimba părerea. Păcat că Supercupa se joacă fără fani, înţeleg că aceasta va fi primul meci al lui Mircea Lucescu. Nu ştiu dacă va fi un avantaj că se joacă fără fani, sincer. Am jucat de multe ori contra Şahtiorului şi era un adevărat derby. Nu conta pe ce stadion se juca.



Poate fi comparat cu Lobanovski din punct de vedere al experienţei, într-adevăr. Dar, eu ştiu cum erau antrenamentele pe vremuri, nea Mircea nu e aşa de aspru. Pe când Lobanovski...era destul. Terminam în genunchi, nu puteam să mai fac nimic. Căutam patul cât mai repede"
, a spus Florin Cernat, la Telekom Sport.

OFICIAL | Mircea Lucescu este noul antrenor al celor de la Dinamo Kiev. Ucrainenii au făcut anunţul pe reţelele de socializare

FOTO | Ultraşii lui Dinamo Kiev, extrem de furioşi după numirea lui Mircea Lucescu: "Să-şi dea toţi demisia! E o flegmă în faţa fanilor. Am crezut până în ultima clipă că e o glumă!"

Mircea Lucescu a semnat pe doi ani cu Dinamo Kiev, fosta rivală din perioada când o antrena pe Şahtior Doneţk, între 2004 şi 2016. La Kiev, Lucescu va încasa un salariu de trei milioane de euro pe an.

Afla mai multe despre: florin cernatmircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare