Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Florin Gardoş a fost la un pas de CFR Cluj! "Pur şi simplu, aşa s-a întâmplat!" Cum a ratat transferul în Gruia

EXCLUSIV Florin Gardoş a fost la un pas de CFR Cluj! "Pur şi simplu, aşa s-a întâmplat!" Cum a ratat transferul în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Florin Gardoş, fost jucător la FCSB, Southampton sau U Craiova a dezvăluit că a fost la un pas de transferul la CFR Cluj.

Florin Gardoş putea juca sub comanda lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Transferul său în Gruia a picat dintr-un motiv incredibil, pe care Florin l-a explicat într-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport.

"A căzut transferul în câteva ore. Deci dacă aveam două ore în plus, dacă decideam mai repede se făcea transferul. Uite, aşa nu s-a făcut" a explicat Gardoş, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

"Fel şi fel de momente de genul ăsta sau pur şi simplu o decize stânga sau dreapta. Pur şi simplu am ratat avionul. Adică nu că am ratat avionul, nu ne înţelesesem şi am zis ok, nu iau avionul ăsta, Îl iau pe următorul, care era la câteva ore distanţă şi a fost deja prea târziu" şi-a continuat Florin, explicaţiile incredibile.

Fostul stoper de la FCSB putea ajunge la actuala campioană a României, înainte de a ajuns la U Craiova: "La CFR, cu 6 luni înainte să ajung la Craiova. Eu mi-am dorit să plec de acolo. La fel, îmi dădeau voie să vin împrumut un an de zile şi a picat transerul la câteva ore distanţă. Eu nu am luat avionul la 7 dimineaţa de lângă Londra, am zis că merg cu următorul. Între timp ei se înţeleseseră cu Boli şi a picat transferul. În momentul respectiv am zis că aşa a fost să fie, eram pur şi simplu vorbisem să închirize un avion privat, care mă costa vreo 15 mii de lire, doar să plec. Pentru că nu mai îmi doream să rămân acolo şi era prea târziu. Adică eu consider că am făcut tot ce a depins de mine, dar asta a fost. Ce s-ar fi întâmplat nu am de unde să ştiu. Nu m-am mai gândit" a mai spus Florin Gardoş, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

  • 100 de mii de euro este cota lui Florin Gardoş în acest moment
  • 6.8 milioane de euro a plătit Southampton pentru transferul său în 2014
  • 11 meciuri a bifat pentru U Craiova la revenirea în Liga 1
  • 14 meciuri are la Poli Iaşi
  • 122 de partide a jucat Gardoş pentru FCSB

Afla mai multe despre: florin gardoş 

viewscnt
Articole similare