Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Gardoş confirmă ofertele din Liga 1 şi Liga 2. Nu ia în calcul retragerea din fotbal

EXCLUSIV | Florin Gardoş confirmă ofertele din Liga 1 şi Liga 2. Nu ia în calcul retragerea din fotbal

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş (31 de ani) s-a despărţit în această vară de U Craiova şi nu are de gând să se retragă din fotbal. Fundaşul central a dezvăluit pentru Telekom Sport că are oferte din primele două ligi din România.

Gardoş nu a luat încă o decizie, dar ştie ce îşi doreşte de la viitoarea sa echipă. Fostul jucător de la Southampton pare că nu mai are pretenţia să joace în afara ţării, însă nu vrea să pună încă ghetele în cui. 

"Nu am nici 32 de ani, nu mă gândesc să mă retrag, dar să vedem ce oportunităţi vor fi. Am avut câteva discuţii cu un club de Liga 1, cu echipe de Liga a 2-a. Nu ştiu încă ce voi face.

Să fie măcar condiţii decente, nu îmi doresc altceva şi o oarcare stabilitate financiară. Să nu fie întârzieri de 4-5 luni pentru că e atmosfera urâtă la echipă, e greu să te motivezi", a declarat Gardoş pentru Telekom Sport. 

Pe lângă conflictul cu Mangia, perioada de la Craiova a fost umbrită şi de accidentări, fiind cea mai neagră perioadă din cariera fundaşului: "Cred că a fost cel mai prost an din nu ştiu de prin 2015 încoace, de când m-am accientat prima oară la genunchi. Nu am avut nicio reuşită în plan sportiv.Am tras iar ca nebunul cu recuperarea la genunchi. Pe urmă a venit şi pandemia, nu am mai reuşit să joc. A fost un an pierdut fotbalistic vorbind.

Doamne, dar cât m-am gândit, câte nopţi nedormite am avut din  cauza asta. Nu ştiu de ce. La un mnoment dat am refuzat să mă mai gândesc, mai aels după ultima accidentare, când am intrat 20 de minute şi m-am accidentat grav. Că dacă zic că mai faci o ruptură musculară şi stai o lună, ziic că nu e mare lucru, dar să ajung iar la operaţie şi iar să stau 6 luni, m-a afectat mental. Am fost foarte dezamăgit peste acea perioadă, dar am trecut peste", a mai spus Gardoş. 

Fostul internaţional a jucat în România pentru Concordia Chiajna, FCSB, U Craiova şi Poli Iaşi, iar în afară la Southampton. 

Afla mai multe despre: florin gardos 

viewscnt
Articole similare