Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Gardoş crede în transferul lui Man la Parma. De ce nu-i dă nicio şansă lui Becali să obţină 10 milioane de euro: "Asta e diferenţa"

EXCLUSIV | Florin Gardoş crede în transferul lui Man la Parma. De ce nu-i dă nicio şansă lui Becali să obţină 10 milioane de euro: "Asta e diferenţa"

Fotbal intern

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Florin Gardoş a vorbit despre mult aşteptatul transfer al lui Dennis Man.

Fotbalistul Academicii Clinceni a discutat în exclusivitate pentru Telekom Sport despre posibilul transfer al lui Dennis Man la Parma (DETALII AICI).

"De ce nu? Are calităţi şi probabil în momentul de faţă e cel mai bun jucător din campionatul intern. Şi a fost foarte în formă în turul campionatului, Parma a mai luat un român, aşa că nu văd de ce nu ar putea ajunge acolo", a spus Florin Gradoş.

Fundaşul central a mai discutat şi despre condiţiile în care Man ar putea să se transfere. În plus, după experienţa nereuşită de la Southampton, unde n-a reuşit să se impună din cauza accidentărilor, Florin Gardoş ştie care este diferenţa dintre fotbalul din estul Europei şi cel din vest.

"Chiar dacă îl condiser cel mai valoros în momentul de faţă, eu nu cred că poate să plece din campionatul intern pe mai mult de 10 milioane. Şi 10 milioane e foarte mult.

Nu are expunere, la FCSB nu a jucat în Europa League, la echipa naţională nu a prea jucat, mă refer la naţionala mare. Cam asta e diferenţa dintre generaţia noastră care a fost la Steaua şi cei de acum. Noi am avut sezoane foarte bune în Europa League, plus meciurile din Champions League şi atunci foarte mulţi am plecat în Europa, în vest", a mai zis fundaşul celor de la Clinceni.

Florin Gardoş a evoluat la FCSB în perioada 2010-2014. După 122 de partide jucate pentru roş-albaştri, 4 trofee interne câştigate şi evoluţii bune în Europa, actualul fundaş de la Clinceni s-a transferat la Southampton, unde a evoluat în 18 partide pentru prima echipă şi în 17 meciuri pentru echipa de rezerve.

Gardoş a petrecut aproape patru ani în Anglia, apoi a revenit în Liga I, unde a mai trecut pe la Craiova şi pe la Poli Iaşi. 

  • Florin Gardoş este evaluat la 300.000 de euro, potrivit celor de la transfermarkt

Afla mai multe despre: florin gardos dennis man 

viewscnt
Articole similare