Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Prunea, atac fără menajamente la adresa FRF. Anunţă dezastrul: "Sunt cluburi unde situaţia este dramatică. Unde se duc milioanele de euro?"

EXCLUSIV | Florin Prunea, atac fără menajamente la adresa FRF. Anunţă dezastrul: "Sunt cluburi unde situaţia este dramatică. Unde se duc milioanele de euro?"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, trage la răspundere Federaţia Română de Fotbal, pentru lipsa de implicare financiară, după ce fotbalul s-a oprit. Fostul portar a susţinut că sunt echipe din Liga 2 şi Liga 3, care trec prin situaţii dificile.

Florin Prunea a criticat FRF, după ce pandemia de coronavirus a oprit fotbalul şi în România. Dinamovistul cere conducerii fotbalului românesc o mai mare implicare financiară: "Nu mă refer la Liga 1, că noi ne mai descurcăm, dar credeţi-mă că sunt cluburi de Liga a 2-a şi a 3-a unde situaţia este dramatică. Cu ce a sprijinit în acest moment Federaţia Română de Fotbal un singur club din România? Cum să nu aibă (n.r. - bani)? Ştiţi cât încasează federaţia de la FIFA şi de la UEFA anual? Despre ce vorbim?

Păi, în momentul când nu ai niciun fel de performanţă la nivelul echipei naţionale, pierderea este una incredibilă. Dar banii de la UEFA şi de la FIFA se duc în proporţie de 80% pe salariaţii Federaţiei Române de Fotbal. Nu se duc către proiecte. S-a mai construit ceva la Casa Fotbalului ceva şi nu ştim noi? Păi, unde se duc milioanele alea de euro?", a declarat oficialul din "Ştefan cel Mare" pentru Telekom Sport. 

Florin Prunea, aproape de plecarea de la Dinamo

În urmă cu câteva zile, preşedintele lui Dinamo a dat o veste importantă: "Nu cred că rămân la Dinamo, îmi expiră contractul pe 16 iunie", a spus Florin Prunea la Telekom Sport, în legătură cu posibilitatea ca el să mai rămână în conducerea clubului, după ce îi va expira contractul cu gruparea din Ştefan cel Mare. "Mă văd continuând doar în anumite condiţii, cele pe care le-am pus şi când am venit", a spus Prunea.

"Acelaşi lucru se întâmplă şi la jucători. Mi-e greu să cred că jucători care sunt nemulţumiţi şi care cluburile, nu toate, au avut un comportament de multe ori abuziv în momentele astea faţă de ei, mi-e greu să cred că vor mai semna. Pentru că nu este legal. Aici trebuie să te înţelegi cu fiecare în parte.  E grav cu jucătorii, la mulţi le expiră contractele pe 30 mai, nu ştiu ce chef mai au ei. Ar trebui să intervină Liga şi contractele să se prelungească poate până la finalul campionatului. Eu îmi spun punctul de vedere la Dinamo, dar dacă eram consultat, eu nu eram de acord. O să vedeţi ce meciuri o să fie dacă se reia campionatul, jucatorii vor fi nepregătiţi. Trebuie vorbit cu jucătorii, cu fiecare în parte. Mă sună băieţii şi mă întreabă...domne ce se mai întâmplă? Financiar, bine, n-am ce să le zic. Dar eu vă spun că sunt alte cluburi care au probleme şi mai mari decât Dinamo. Se apropie...de fapt au 3 luni deja de neplată a salariillor, situaţia este una delicată, nu numai la DInamo. Din ce ştiu de la jucători în afară de mine şi de Mihalcea nu au fost sunaţi de către absolut nimeni. Li s-a trimis pe whatsapp decizia de şomaj tehnic. Simplu", a adăugat Florin Prunea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin pruneadinamofrf 

viewscnt
Articole similare