Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Prunea, dezvăluiri despre cum a ajuns la Dinamo: "Totul a decurs foarte repede". Rugămintea lui pentru suporteri: "Sunt momente grele"

EXCLUSIV | Florin Prunea, dezvăluiri despre cum a ajuns la Dinamo: "Totul a decurs foarte repede". Rugămintea lui pentru suporteri: "Sunt momente grele"

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea, noul manager general de la Dinamo, într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, a dezvăluit modul în care au decurs negocierile cu Dinamo şi a lansat o rugăminte pentru fanii "câinilor".

"Totul a decurs foarte repede, am primit un telefon, m-am văzut cu patronul, Ionuţ Negoiţă, cu cei din administraţie, cu antrenorul şi îi dăm drumul la treabă. Nu au fost negocieri. Absolut de ce se întâmplă de partea executivă şi sportivă. Nu contează funcţia, am găsit formula legală, fişa postului contează, nu funcţia", a spus Florin Prunea despre funcţia pe care o va ocupa la Dinamo. 

Totodată, el a negat că Bogdan Bălănescu, directorul general al echipei, va pleca: "Bogdan este în echipa mea, am încredere în el, am lucrat foarte bine cu el, am nevoie de o persoană ca Bogdan".

În ultima săptămână, din momentul în care a fost anunţată plecarea lui Mircea Rednic şi Eugen Neagoe a fost numit noul antrenor, nucleul dur al galeriei dinamoviste au atacat unul dintre hotelurile lui Ionuţ Negoiţă, dar şi pe Bălănescu, fiind total împotriva plecării "Puriului". Acum, Prunea ar putea fi un liant şi între suporteri şi noul antrenor al lui Dinamo: "Eu le cer suporterilor să fie aproape de echipă, sunt momente grele, nu mai au răbdare, dar numai împreună putem depăşi aceste momente"

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare