Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Prunea este noul manager general al lui Dinamo. Prima reacţie a fostului portar: ”M-am întors acasă”

EXCLUSIV | Florin Prunea este noul manager general al lui Dinamo. Prima reacţie a fostului portar: ”M-am întors acasă”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea este noul manager general al lui Dinamo. Cele două părţi au negociat pe tot parcursul ultimului an, însă Prunea a fost până acum nemulţumit de durata contractului pe care i l-a propus Ionuţ Negoiţă.

Mutare de ultimă oră la Dinamo. Ionuţ Negoiţă a reuşit până la urmă să-l convingă pe Florin Prunea să accepte funcţia de manager general al clubului. Patronul lui Dinamo l-a ofertat de mai multe ori pe parcursul ultimului an, dar Prunea a ţinut de fiecare dată de condiţiile sale, pe motiv că-şi doreşte performanţă.

Una dintre ele a ţinut de durata contractului. Fostul portar al naţionalei şi-a dorit o înţelegere pe o perioadă cât mai lungă, astfel încât să-şi poată aplica planurile pe care le-a gândit. În Ştefan cel Mare se reface astfel cuplul Prunea - Neagoe, care a mai lucrat la Iaşi şi care a reuşit să ducă echipa să ducă echipa în Europa League, de unde a fost eliminată de Hajduk Split.

Florin Prunea este unul dintre cei mai cunoscuţi dinamovişti, după ce a apărat în Ştefan cel Mare nu mai puţin de 19 ani: 7 ca junior şi 12 la seniori.


UPDATE 21:47 Dinamo a anunţat şi pe site-ul oficial mutarea pe care a făcut-o la nivelul conducerii: ”Florin Prunea este, de astăzi, noul manager general al FC Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro. "M-am întors acasă! Mă bucur că am revenit la Dinamo, clubul care m-a format ca om şi ca sportiv. Pentru mine este o onoare să reprezint Dinamo, am crescut aici, ştiu foarte bine ce înseamnă performanţa şi vreau să readucem clubul în elită. Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat în ultimii ani, dar îi asigur pe toţi suporterii că împreună cu echipa mea administrativă, cu antrenorii şi jucătorii vom face tot ce depinde de noi să readucem Dinamo acolo unde ne dorim cu toţii. Suporterilor nu le cer răbdare, le cer susţinere!", este mesajul lui Florin Prunea transmis către toată suflarea dinamovistă”

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare