Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Prunea pune tunurile pe un singur om după eşecul cu Norvegia: ”Când aud câte prostii face omul acesta în FRF, mă crucesc!”

EXCLUSIV | Florin Prunea pune tunurile pe un singur om după eşecul cu Norvegia: ”Când aud câte prostii face omul acesta în FRF, mă crucesc!”

Echipa națională

Comentarii

Florin Prunea a reacţionat vehement după înfrângerea, scor 4-0, suferită de România pe terenul Norvegiei în Liga Naţiunilor.

Fostul portar al naţionalei a afirmat că rezultatul corect ar fi trebuit să fie 10-0 şi că cel mai bun om de pe teren dintre tricolori a fost Ciprian Tătăruşanu, la fel cum s-a întâmplat în ultimii trei ani. În plus, Prunea l-a desfiinţat şi pe Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal.

”Îmi pare foarte rău, dar trebuie să încep la fel ca nea’ Cornel. Foarte groaznic! Ce a fost în seara asta e un rezultat mincinos. Rezultatul corect trebuia să fie 10-0. Şi nu ştiu pentru a câta oară cel mai bun jucător este Tătăruşanu. De trei ani, Tătăruşanu apără meci de meci şi e eroul echipei naţionale. E groaznic la ce asistăm.

Selecţiile la echipele naţionale. Ar fi prea mult ca la echipa naţională a României să se facă selecţia în funcţie de interese. Dar eu pot să vă confirm şi au fost oameni şi din Federaţia Română de Fotbal, şi din ţară, şi voi, presa, care ştiu clar persoana care se ocupă de convocările la echipa naţională. Această persoană se cheamă Mihai Stoichiţă. Mie mi-e greu să cred, l-am avut antrenor. Când aud câte prostii face omul acesta în Federaţia Română de Fotbal, mă crucesc.”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate pentru Telekom Sport, printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Center.

Afla mai multe despre: florin prunearomanianorvegiamihai stoichita 

viewscnt
Articole similare