Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Prunea, reacţie după comunicatul lui Cortacero: "Era şi timpul. Sunt probleme mari!". Ce sumă enormă trebuie investită la Dinamo până la finalul sezonului

EXCLUSIV | Florin Prunea, reacţie după comunicatul lui Cortacero: "Era şi timpul. Sunt probleme mari!". Ce sumă enormă trebuie investită la Dinamo până la finalul sezonului

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea, fostul preşedinte de la Dinamo, a vorbit despre situaţia clubului alb-roşu, în direct la Telekom Sport, în contextul comunicatului emis de Pablo Cortacero, vineri. Acţionarul majoritar spaniol a încercat să liniştească apele şi Prunea crede că era şi momentul să o facă. Cu toate acestea, fostul oficial din Ştefan cel Mare subliniază faptul că există în continuare probleme la Dinamo.

Prunea a spus că trebuia băgate opt milioane de euro la Dinamo, până la finalul sezonului, pentru a redresa echipa. Fostul portar a spus, după spusele spaniolilor, Dinamo ar trebui să aibă buget de titlu, nu de cupe europene, şi că doar Adrian Porumboiu mai dădea salarii atât de mari, la FC Vaslui.

"Era şi momentul în care să vină un omunicat care să liniştească spiritele. Doar în Cosmin Contra trebuie să mai avem încredere. Nu văd pe nimeni să iasă şi să vorbească. Nu e treaba lui, dar doar Contra vorbeşte. Eu cred că va urma şi un rezultat pozitiv. E clar că sunt probleme mari. Eu cred că vine comunicatul în urma presiunii puse de antrenor şi jucători. În România, eu cred că sunt cel puţin patru echipe cu probleme mai mari decât Dinamo. La Dinamo e deschiderea asta. E clar că sunt probleme.

Dinamo are un buget cum nu s-a mai întâmplat în România, Doar la domnul Porumboiu mai erau aşa. E buget de titlu, nu de cupe europene. Aici sunt şi alte probleme, nu de comunicare, că e deja ştiută, ci de profesionalism şi de competenţă. Nu se poate ca antrenorul Contra să fie singur cu jucătorii. Voi credeţi că străinii, dacă vor pleca de la Dinamo, va renunţa vreunul la vreun cent? E foarte bine că nu renunţă. Dar ce se întâmplă după cu clubul? Opt milioane de euro trebuie băgate în club până la finalul sezonului. Vă daţi seama ce înseamnă aceşti bani", a spus Florin Prunea, vineri, la Telekom Sport.

Pablo Cortacero, comunicat pentru liniştirea apelor: "A fost făcută o primă plată!"

Pablo Cortacero a rupt tăcerea după valul de critici care i-a fost adus în ultimele zile după ce situaţia de la Dinamo a devenit una rea de tot, din punct de vedere sportiv şi financiar. Acţionarul majoritar spaniol a asigurat că a fost făcută o primă plată a salariilor şi a furnizorilor, iar banii vor intra în cont la începutul săptămânii viitoare.

Cortacero şi-a cerut mai întâi scuze pentru situaţia în care se află Dinamo în acest moment: "Vreau să transmit mai întâi scuze sincere pentru situaţia în care se află Dinamo în acest moment. Întârzierea plăţilor şi gestionarea deficitară a acestei societăţi au făcut ca incertitudinea să se instaleze în rândul suporterilor şi în cadrul clubului. Prin acest comunicat, vreau să transmit linişte şi să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii şi furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare. Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administraţie pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro. Sunt conştient de dificultăţile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament faţă de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut şi nu am intenţia de a-l abandona!", spune Pablo Cortacero pentru www.fcdinamo.ro.

Afla mai multe despre: florin pruneadinamopablo cortacero 

viewscnt
Articole similare