Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Prunea s-a întâlnit cu o parte din ultraşii lui Dinamo: ”Cred că oamenii au înţeles”. Dezvăluirea făcută despre Ionuţ Negoiţă

EXCLUSIV | Florin Prunea s-a întâlnit cu o parte din ultraşii lui Dinamo: ”Cred că oamenii au înţeles”. Dezvăluirea făcută despre Ionuţ Negoiţă

Superliga

Comentarii

Florin Prunea susţine că a avut o întâlnire cu o parte dintre suporterii de la Peluza Sud şi au ajuns la o înţelegere. Pe de altă parte, preşedintele lui Dinamo îi acuză şi pe stewarzii de la stadionul Viitorului, pentru faptul că patru suporteri au reuşit să pătrundă pe teren. Prunea a mai dezvăluit şi că Ionuţ Negoiţă a plătit toate datoriile şi vrea să vândă clubul.

Debutul în noul sezon a fost dezastruos pentru Dinamo. Echipa antrenată de Eugen Neagoe a pierdut cu 5-0 la Viitorul, iar în timpul meciului mai mulţi suporteri au pătruns pe teren şi partida a fost astfel întreruptă timp de 24 de minute. Prunea susţine că nu renunţă şi că a avut deja o întâlnire cu suporterii în care a încercat să clarifice lucrurile.

”Trebuie să găsim soluţii. Timpul este scurt, duminică jucăm un meci la fel de greu ca cel cu Viitorul, cel cu Craiova. Nu avem drum de întors. Ştiam în ce ne băgăm, ştia şi Neagoe şi eu la ce ne înhămăm. Asta este nu avem ce să facem. Am avut o întâlnire împreună cu Neagoe şi cu o parte a suporterilor, cu Peluza Sud. Şi eu cred că oamenii au înţeles. Au fost cei 3-4 suporteri ai noştri care au intrat pe teren şi pe o lipsă de organizare. Eu nu pot să înţeleg cum este posibil, că acolo au fost şi stewarzi şi să intri atât de uşor pe un teren. Nu e posibil ca un suporter să ajungă la banca de rezerve. Să o ia direct spre antrenor şi toată lumea să se uite. Mă uitam şi la Hagi, săracu'. Striga ”domne, ce se întâmplă?”

(Ţi-a mărturisit Neagoe că ar avea intenţia să renunţe?) Nu. Niciodată. Toată lumea îl susţinem. Plecând de la patron şi până la jucători”, a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

Preşedintele lui Dinamo susţine că Ionuţ Negoiţă a făcut investiţii masive în această vară, a achitat datoriile la stat şi este în continuare interesat să vândă clubul:

”Este vorba de casa noastră. Este vorba de clubul nostru, de Dinamo Bucureşti. Aici trebuie să rezistăm toţi. Ştiam la ce ne-am înhămat. Trebuie să mergem mai departe, să fim uniţi şi asta le-am cerut şi la jucători. Proprietarul a investit în această vară o gramadă de bani. Nu vreau să vă spun suma. Proprietarul a plătit salariile astăzi la jucători. (Ionuţ Negoiţă a investit sume de bani în vara asta? A venit cu aport de capital?) Foarte mare, foarte mare. A plătit datoriile la stat, a plătit salariile. Ştiu că vreau să vândă, dar nu îi este indiferent cui. Nu se va vinde uşor acest club, să ştiţi”, a mai spus Prunea.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare