Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Prunea s-a săturat de situaţia de la Dinamo şi a anunţat: "Patronul va vinde!" Sfatul pentru jucători

EXCLUSIV | Florin Prunea s-a săturat de situaţia de la Dinamo şi a anunţat: "Patronul va vinde!" Sfatul pentru jucători

Dinamo București

Comentarii

Vânzarea lui Dinamo este unul dintre cele mai "fierbinte" subiecte din fotbalul românesc în acest moment, iar fanii "câinilor" stau în continuare cu sufletul la gură, pentru că momentan clubul nu a fost vândut.

Florin Prunea, preşedintele lui Dinamo, s-a săturat şi el de situaţia actuală şi recunoaşte că nu deţine prea multe informaţii despre negocierile cu privire la vânzarea clubului, însă are un mesaj clar pentru jucători. 

"Sincer m-am cam săturat şi eu să dau explicaţii cu ce se va întâmpla. Pentru că în afară de dialogul pe care îl am cu antrenorul şi cu o parte din băieţi, nu am dialog cu nimeni de la club. Nu înţeleg de ce nimeni de la club nu iese să vorbească despre aceste lucruri. Să spună suporterilor. E o situaţie care a măcinat şi macină la baza clubului această incertitudine care nu se mai termină şi ar fi bine să se termine odată. 

Vorbesc tot timpul cu băieţii şi le spun să stea departe de aceste lucruri. 0515 Să îşi vadă numai şi numai de partea sportivă", a declarat Prunea pentru Telekom Sport. 

Tot într-un dialog cu Telekom Sport, Prunea a spus că este sigur de vânzarea clubului, însă ştie că Ionuţ Negoiţă nu va ceda clubul în orice condiţii, tocmai de aceea întârzie finalizarea unor negocieri: "Eu cred că până la urmă patronul va vinde. Eu am spus-o de la început, toată luema râdea când spuneam că nu va vinde oricui şi nu oprice condiţii.

Cu siguranţă că va vinde, dar îl interesează soarta clubului. Să vină nişte oameni care să ducă mai departe ceea ce el a început bine, dar după aceea nu a mai putut. Nu mai poate omul. E foarte clar, e corect, vine şi spune. Domne, nu mai pot singur.  Probabil că s-a şi săturat de unele lcururi, eu îl înţeleg perfect şi atunci eu sper să se găsească un cumpărător", a mai spus Prunea. 

Afla mai multe despre: florin pruneadinamovanzare dinamo 

viewscnt
Articole similare