Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Florin Răducioiu a analizat prestaţia lui Tătăruşanu din partida cu AS Roma: ”El are capacitatea de a-şi reveni!”

EXCLUSIV Florin Răducioiu a analizat prestaţia lui Tătăruşanu din partida cu AS Roma: ”El are capacitatea de a-şi reveni!”

AC Milan

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, fostul atacant al lui AC Milan, Florin Radu Răducioiu a comentat prestaţia lui Ciprian Tătăruşanu din partida cu AS Roma.

Ciprian Tătăruşanu a debutat luni seară la AC Milan, în derby-ul cu AS Roma. Portarul român a profitat de faptul că Gianluigi Donnarumma a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi a fost aruncat în luptă de antrenorul Stefano Pioli. Din păcate pentru portarul român, el a gafat la primul gol marcat de capitolini.

”Îmi pare foarte rău de Tătăruşanu pentru acest debut de la Milan destul de dificil destul de slabă evoluţia lui mai ales la primul gol e adevărat a greşit... se mai întâmplă” a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Românul a fost aspru criticat în Gazzetta dello Sport. Practic, jurnaliştiii italieni îl consideră vinovat pe Tătăruşanu pentru toate cele trei goluri primite de AC Milan: ”Am citit într-adevăr presa italiană l-a criticat foarte mult pe nedrept după părerea mea eu cred că i se va da şansa în continuare să apere pentru că este mult mai bun decât fratele lui Donnaromma, Antonio dacă nu greşesc. Sunt convins că Tătăruşanu are capacitatea de a-şi reveni şi de a apăra mult mai bine decât a făcut-o la meciul cu Roma” a mărturisit fostul mare atacant român.

Răducioiu s-a declarat un susţinător al titularului echipe naţionale a României: ”Sunt alături de el pentru că este un român este un jucător de-al nostru se poate greşi şi eu am greşit foarte mult goluri. El are mari calităţi şi eu am mare încredere în el este portarul echipei naţionale şi îl încurajez şi îi spun forza Ciprian” a mai spus Răducioiu.

Pentru Tătăruşanu a fost primul meci oficial în tricoul lui AC Milan. El a venit la începutul lui septembrie, de la Lyon, după ce Milan l-a cedat pe Pepe Reina la Lazio, iar Asmir Begovic, portar care a fost împrumutat sezonul trecut pe San Siro, a cerut un salariu mult prea mare pentru a se întoarce în Italia. 

Afla mai multe despre: florin răducioiuciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare