Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu a anunţat noi transferuri la Dinamo chiar înainte de partida cu FC Argeş! ”Sper să-i aducem săptămâna următoare cu FCSB!”

EXCLUSIV | Florin Răducioiu a anunţat noi transferuri la Dinamo chiar înainte de partida cu FC Argeş! ”Sper să-i aducem săptămâna următoare cu FCSB!”

Dinamo București

Comentarii

Team managerul lui Dinamo, Florin Răducioiu, a dezvăluit în exclusivitate pentru TelekomSport că echipa va beneficia de noi transferuri.

Echipa încearcă să se salveze de la retrogrdare, iar Flavius Stoican vrea să îşi construiască o echipă cu care să îndeplinească obiectivul echipei. În etapa următoare, pe 20 ianuarie, Dinamo va juca contra FCSB-ului, iar Florin Răducioiu speră să aducă jucători noi la echipă chiar înainte de acel meci. 

Dinamo a punctat la capitolul plecări prin vânzarea lui Deian Sorescu, dar şi la capitolul veniri. "Câinii" au transferat nu mai puţin de 6 jucători. Răzvan Patriche, Alin Buleică, Thomas Chesneau, Marius Tomozei, Balthazar Pierret, Igor Jovanovic şi Cristiano Figueiredo au fost transferaţi în Ştefan cel Mare.

”Sper să-i aducem săptămâna următoare cu FCSB!”

”S-au adus câţiva jucători, teama e că nu suntem omogeni, sunt jucători care nu se cunosc. Vreau ca echipa să intre determinată şi pentru a câştiga acest meci (n.r. - cu FC Argeş). Nu vreau scuze din partea băieţilor, sunt sigur că Flavius i-a motivat, dar vreau să văd dăruire, ambiţie în joc. O să mai vină maximum trei jucători. 

Mai vine un atacant, Ivanovski e singurul acum, probabil încă doi, un mijlocaş ofensiv şi unul defensiv. Sper să-i aducem săptămâna următoare cu FCSB, duminică.

Mirko Ivanovski îmi place foarte mult, e rău, în sensul bun, are acea răutate, îmi place cum dă goluri, cum marchează, dar echipa trebuie să-l pună în valoare. Îmi place prezenţa lui în careu, l-am văzut cu Farul. Îmi place că e ambiţios, ceea ce se transmite şi echipei. Mai avem nevoie de un atacant care să-l ajute. Un atacant va veni săptămâna viitoare”, a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: dinamo-florin răducioiu-liga 1 

viewscnt
Articole similare