Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu a comentat decizia patronilor din Liga 1 de a nu lăsa jucătorii la Tokyo! "Nu demonstrăm că suntem pentru această ţară!"

EXCLUSIV | Florin Răducioiu a comentat decizia patronilor din Liga 1 de a nu lăsa jucătorii la Tokyo! "Nu demonstrăm că suntem pentru această ţară!"

Fotbal

Comentarii

Florin Răducioiu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekomsport.

Mai mulţi patroni din Liga 1, în frunte cu Gigi Becali, au declarat că nu îşi vor lăsa jucătorii selecţionaţi să participe la Jocurile Olimpice. Competiţia de la Tokyo se va intersecta cu tururile preliminare ale cupelor europene. Fostul internaţional, Florin Răducioiu, consideră că nu demonstrăm susţinerea pe care o avem faţă de ţara noastră.

"Fiecare îşi urmează propriul interes. Aici e vorba de ... văd că primează echipa de club faţa de echipa naţională, faţă de tricolor. Atunci de ce mai declarăm cu toţii că suntem pentru ţară. Ne punem toţi mâna la inima că iubim această ţară, dar când e să dăm câtiva jucători pentru ţara noastră acolo nu mai demonstrăm că suntem pentru aceasta ţară.

Este paradoxal. Este ceva extraordinar să reprezinţi ... eu ştiu că am jucat pentru echipa naţională şi întotdeauna m-am gândit să mă intorc la echipa naţională pentru că prin echipa naţională eu m-am realizat, ca om şi din punct de vedere economic. Mai ales că eram tânăr şi eu ca aceşti baieţi care, iată, mai sunt câteva săptămâni si incepe Olimpiada. Aici, în ţara noastră, lucrurile sunt cu totul altfel. În Italia, jucatorii, cluburile, abia aşteapta să dea jucători la echipa naţională a Italiei. Pentru ei e o mândrie. Pentru noi lucrurile sunt cu totul altfel", a declarat fostul internaţional pentru Telekomsport.  

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1 şi l-a pus antrenor pe Adrian Mutu. Răducioiu a comentat numirea fostului selecţioner de la U21 în Bănie.

"Este interesant. Este un antrenor tânar. Un anterenor care vrea să facă treabă bună la o echipă nou promovată. Este un examen pentru el. E pentru prima oară când antrenează având o experienţă mică. A fost la Voluntari, dar aici vorbim de o altă echipă cu tradiţie. Cu un oraş în spate, cu presiune mai mare. II urez succes lui Mutu", a declarat Răducioiu. 

Echipa naţională va evolua în această vară la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tricolorii sunt în grupă cu Honduras, Coreea de Sud şi Noua Zeelandă. 

Afla mai multe despre: răducioiu 

viewscnt
Articole similare