Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu a povestit despre cum l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în urmă cu două luni

EXCLUSIV | Florin Răducioiu a povestit despre cum l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în urmă cu două luni

Real Madrid

Comentarii

În contextul transferului lui Ronaldo la Juventus, Florin Răducioiu şi-a adus aminte de întâlnire pe care a avut-o cu starul portughez, la Madrid, după meciul cu Bayern Munchen. Fostul mare internaţional român a rămas impresionat de caracterul lui Cristiano Ronaldo.

Invitaţi în studioul Telekom Sport, Ciprian Marica şi Florin Răducioiu au analizat - printre altele - şi transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus, cea mai importantă mutare din această vară. Marica l-a provocat pe Răducioiu să povestească despre momentul în care l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo.

S-a întâmplat pe 1 mai 2018, după returul dintre Real Madrid şi Bayern Munchen, în semifinalele Ligii Campionilor. Atunci, Ciprian Marica şi Florin Răducioiu au fost la Madrid pentru a analiza partida pentru Telekom Sport. Răducioiu spune că a avut ocazia să-l întâlnească pe Ronaldo după meci şi a rămas impresionat de modestia arătată de acesta, deşi este unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie:

”Am mai spus. A fost fantastic. Pentru mine, a fost emoţionant, am mai spus. Faptul că am vorbit cu el timp de două minute... A fost foarte modest. Am stat cu el două minute, pentru că el trebuia să plece acasă. N-a fost aboslut deloc cu nasul pe sus. A fost foarte amabil, mi-a plăcut. Să zicem că m-am prezentat şi eu destul de bine, am şi eu un CV”, a povestit Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ronaldojuventus torinoflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare