Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, cuvinte mari despre Italia şi Mancini după parcursul de la EURO 2020: "Am spus de la început că va fi surpriză!"

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, cuvinte mari despre Italia şi Mancini după parcursul de la EURO 2020: "Am spus de la început că va fi surpriză!"

EURO 2020

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Florin Răducioiu (50 de ani) a vorbit despre parcursul Italiei de la EURO 2020 şi a spus că, încă de la început, a considerat că Squadra Auzzurra va fi surpriza Campionatului European.

Italia a câştigat toate trei meciurile din grupa de la EURO 2020 şi a surprins pe toată lumea cu un joc ofensiv, neobişnuit pentru stilul de până acum al italienilor. Florin Răducioiu a stat de vorbă cu Telekom Sport şi l-a lăudat pe antrenorul Roberto Mancini, dar şi că Italia va avea un cuvânt greu de spus la acest turneu final.

"Am spus de la începutul acestei competiţii că va fi surpriza acestui campionat, o echipă tânără, o echipă care are un antrenor extraordinar din multe puncte de vedere. Mancini a reuşit în foarte scurt timp să creeze o echipă foarte periculoasă. Italia va avea un cuvânt foarte greu de spus în această competiţie", a spus Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Răducioiu şi-a petrecut cea mai mare parte din cariera de fotbalist profesionist în fotbalul italian. Bari, Verona, Brescia, în două rânduri, şi AC Milan sunt echipele italiene din CV-ul de jucător al "Marelui blond".

Italia, transformată total sub "bagheta" lui Mancini

Roberto Mancini a preluat naţionala Italiei din mai 2018, după ce italienii au ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018, sub comanda lui Gian Piero Ventura. În 32 de meciuri pe banca Squadra Azzurra, Mancini a strâns 30 fără înfrângere, din septembrie 2018 încoace, dintre care 11 meciuri câştigate la rând, fără gol primit.

În urma acestui parcurs, Italia lui Mancini a egalat un record care data din anii 30, în secolul trecut, pe când Squadra Azzurra era antrenată de Vittorio Pozzo.

Afla mai multe despre: florin raducioiuitaliaeuro 2020exclusiv 

viewscnt
Articole similare