Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, declaraţie tranşantă despre Dinamo şi FCSB: "Două foste mari echipe"

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, declaraţie tranşantă despre Dinamo şi FCSB: "Două foste mari echipe"

FCSB

Comentarii

Dinamo şi FCSB nu au retrogradat niciodată, dar în acest început de sezon, cele mai mari două cluburi din România sunt în zona fierbinte a clasamentului. Departe de fotbalul românesc în ultima perioadă, Florin Răducioiu a rămas şocat de situaţie.

FCSB şi Dinamo se află într-una din cele mai negre perioade din istorie. Roş-albaştrii nu au mai câştigat de cinci titlul, în timp ce în Ştefan cel Mare, Secenta durează din 2007. 

Deşi ambele cluburi au ca obiectiv play-off-ul, situaţia din clasament este foarte complicată în acest moment. Din Liga I s-au scurs şase etape, iar FCSB este pe locul 11, cu patru puncte.

Dinamoviştii o duc şi mai rău. Echipa lui Dushan Uhrin este pe ultimul loc, cu trei puncte.

"Abia a început campionatul şi deja sunt probleme la aceste două foste mari echipe ale României.

S-au întâmplat nişte lucruri foarte similare cu Dinamo şi Steaua. S-a început campionatul cu doi antrenori, la Dinamo ştiţi ce s-a întâmplat cu aceea problemă de sănătate care probabil este şi consecinţa rezultatelor, a atmosferei pe care au creat-o suporterii.

La FCSB e foarte greu, dacă nu ai un antrenor care a început pregătirea şi se schimbă după două, trei săptămâni, e foarte greu. E imposibil pentru jucători , e foarte greu, nu mai au cerrtitudine, trebuie să începi alt mod de a juca, de a juca altfel cu un alt antrenor. Se creează o confuzie totală. 

(E posibil să vedem un derby în play-out?)
M-am uitat pe clasament şi nu îmi vine să cred. Este o situaţie ciudată să vezi aceste echipe pe ultimele locuri. Mai ales Dinamo... Sunt incredibil de surprins.


(Despre FCSB) Este mai greu acolo. E domnul Gigi Becali şi e mai greu să lucrezi cu el. Le doresc să găsească un antrenor care să înţeleagă ce trebuie să înţeleagă, că trebuie să lucreze într-o manieră diferită de a lui", a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: raducioiufcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare