Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Florin Răducioiu despre cum se vor schimba lucrurile după pandemie: ”Nu vei mai putea să te bucuri împreună cu coechipierii tăi după ce ai înscris un gol”

EXCLUSIV Florin Răducioiu despre cum se vor schimba lucrurile după pandemie: ”Nu vei mai putea să te bucuri împreună cu coechipierii tăi după ce ai înscris un gol”

Serie A

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport, Florin Radu Răducioiu a vorbit despre reluarea campionatului din Italia şi despre cum se vor schimba lucrurile pe terenul de joc.

Despre reluarea campionatului italian, Florin Răducioiu crede că Serie A se va juca în continuare, mai ales că la mijloc este vorba despre foarte mulţi bani: ”Situaţia a fost foarte dificilă, rămâne în continuare dificilă, februarie, martie, a fost un carnagiu în Italia. Am avut onoarea să fac un video să îi urez la mulţi ani lui Baresi pe 8 mai, pentru că va împlini frumoasa vârstă de 60 de ani. Situaţia e foarte complicată dar ei au de gând să înceapă campionatul, bineînţeles fiind foarte atenţi la distanţarea socială, la măsurile de igienizare” a explicat fostul mare internaţional, pentru Telekom Sport.

”Ei trebuie neapărat să termine campionatul, pentru ei sunt foarte mulţi bani la mijloc, miliarde de euro şi cred că vor reîncepe” a mai spus Răducioiu.

În schimb, Răducioiu crede că meciurile se vor desfăşura în condiţii speciale, unele care până acum nu s-au mai văzut pe stadionale de fotbal: ”(n.r Bucuria unui gol o să se schimbe?) Cu siguranţă da, nu vei mai putea să te bucuri împreună cu coechipierii tăi după ce ai înscris un gol. Nu se va mai face duş la stadion după antrenament, la masă o să fie un bufet” a mai spus Răducioiu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare