Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, discurs dur despre situaţia de la Dinamo: "E o bătaie de joc!". Cum ar reacţiona dacă ar fi ofertat de Ionuţ Negoiţă

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, discurs dur despre situaţia de la Dinamo: "E o bătaie de joc!". Cum ar reacţiona dacă ar fi ofertat de Ionuţ Negoiţă

Dinamo București

Comentarii

Fostul internaţional Florin Răducioiu se declară dezamăgit de ultimele mutări de la echipa sa de suflet şi spune că el ar refuza din start varianta de a o antrena pe Dinamo.

"Îmi pare rău pentru Claudiu Niculescu. Aş fi vrut să i se dea mai multă încredere, mai mult timp. Au ales să îl schimbe pe el, a venit Rednic, cu siguranţă un antrenor mu mare experienţă. Îi doresc succes, să ajungă unde ei cred că pot ajunge, deşi nu va fi simplu. Să aşteptăm, înainte de a ne exprima părerea. Să aşteptăm să vedem ce va face Rednic cu această echipă. Mai prost de atât nu mai putem să... Situaţia este atât de dificilă încât nu mai ştiu nici eu ce să cred. Vă daţi seama, nu am văzut-o niciodată pe Dinamo să fie într-o asemenea situaţie în clasament.

Nu ai ce să faci. Eşti profesionist, patronul aşa a hotărât. E clar că eşti foarte dezamăgit, încerci să o iei de la capăt, să aştepţi o altă posibilitate de a antrena. Da, e clar, rămâi cu o mare dezamăgire, dar nu ai ce să faci, încerci să mergi mai departe.

Ştiţi cum e, dacă ştia că după două-trei săptămâni îl dă afară, mai bine nu semna. Se ştia (n.r. - că Mircea Rednic urma să rămână fără echipă). Mi se pare un pic o bătaie de joc. Şi îmi pare rău, pentru că e un antrenor tânăr, care are nevoie de încredere. Un mod foarte neprofesional din partea patronului. Nu a lăsat o impresie bună, iar această decizie mă lasă dezamăgit.

N-am nicio treabă eu cu Dinamo, eu vreau să antrenez juniori. Eu am alt mod de a face lucrurile, nu mă interesează pe mine Dinamo. Dinamo rămâne în inima mea, dar eu nu am de gând să antrenez echipe de seniori. Eu vreau să lucrez cu juniorii. Nu aş accepta dacă ar fi să mă cheme să antrenez pe Dinamo în condiţiile actuale", a declarat Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: raducioiudinamoantrenor 

viewscnt
Articole similare