Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Florin Răducioiu i-a dat o veste bună şi una rea lui Ciprian Tătăruşanu după transferul la AC Milan! Ce se poate întâmpla cu portarul român

EXCLUSIV Florin Răducioiu i-a dat o veste bună şi una rea lui Ciprian Tătăruşanu după transferul la AC Milan! Ce se poate întâmpla cu portarul român

Serie A

Comentarii

Expertul Telekom Sport şi fostul fotbalist al lui AC Milan, Florin Răducioiu, a analizat transferul lui Ciprian Tătăruşanu în Italia.

Ciprian Tărăuşanu a fost anunţat oficial ca noul jucător al lui AC Milan! Italienii au transmis că portarul titular al României a semnat până în 2023 şi că va purta numărul 1 pe tricou. 

 

Tătăruşanu s-a alăturat lotului lui AC Milan, care se pregăteşte la baza de antrenate de la Milanello: "Suntem încântaţi să anunţăm că am semnat cu Ciprian Tătăruşanu, de la Lyon, un contract valabil până pe 30 iunie 2023", a transmis AC Milan. 

Imediat după oficializarea mutării, Florin Răducioiu a analizat transferul. Expertul Telekom Sport susţine că Tătăruşanu va fi rezerva lui Donnarumma, dar că va primi şanse de a juca: "Într-un fel, m-a surprins transferul, pentru că nu mă aşteptam ca Tătăruşanu să devină al doilea portar al lui AC Milan, pentru că venea după un an jumătate de stat pe bancă. Mi se părea ciudat să rămână pe bancă un jucător cu peste 50 de prezenţe la naţională. Mă bucur că s-a terminat perioada neagră. Nu mă surprinde venirea la AC Milan, e de necontestat că va fi numărul doi la Milan. Mă bucur, pentru că eu cred că va juca la Milan, faţă de perioada neagră de la Lyon. Eu cred că Pioli îi va da câte o şansă, în Cupa Italiei, în Europa League, poate ceva în campionat, dar va juca şi mental cred că e mai bine Tătăruşanu. Îl apreciez mult, chiar dacă l-a criticat pentru declaraţia la adresa suporterilor români. 

E clar că şi noi suntem mândri, e totuşi al treilea român care va fi în acel club, e un motiv de mândrie. Am fost eu şi Cosmin Contra, iar acum e Tătăruşanu, care cred că va juca în câteva meciuri. E băiat inteligent, nu cred că va face aceleaşi greşeli ca la naţionala României, în privinţa declaraţiilor. Acolo, fanii au un cuvânt greu. Sper să nu mai facă asemenea greşeli, pentru că-l pot pune într-o imagine proastă, iar el e nou-venit. Să fie pregătit pentru când îi va cere Pioli să intre", a declarat fostul fotbalist al lui AC Milan, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Gianluigi Donnarumma, titularul de la AC Milan, ar putea părăsi echipa, dacă pretenţiile sale şi ale impresarului Mino Raiola nu vor fi îndeplinite. Totuşi, Răducioiu a susţinut că AC Milan nu va risca o posibilă despărţire de portarul italian: 

"Raiola îşi apără propriul interes. A cerut 10 milioane de euro net pentru Donnaruma, salariu, iar Milan se gândeşte că e o sumă cam mare. Se pare că vor investi în el, îl consideră cel mai bun portar din lume", a mai spus Florin Răducioiu.  

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milanflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare