Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu îi contrazice pe Hagi şi Petrescu: ”De ce nu ne calificăm direct? Suntem săraci pentru masa bogaţilor”

EXCLUSIV | Florin Răducioiu îi contrazice pe Hagi şi Petrescu: ”De ce nu ne calificăm direct? Suntem săraci pentru masa bogaţilor”

CFR Cluj

Comentarii

Gică Hagi şi Dan Petrescu au criticat faptul că România nu are reprezentantă direct în grupele Ligii Campionilor, dar cei doi sunt contraţi chiar de un fost coleg din Generaţia de Aur.

Florin Răducioiu consideră că echipele din România ar trebui să-şi câştige dreptul de a avea echipă în grupele Ligii Campionilor, nu doar să ceară acest lucru. Fostul atacant al României e de părere că Dan Petrescu o poate duce pe CFR Cluj la masa bogaţilor în acest sezon.

Slavia este o echipă foarte bună, dar, din păcate, rezultatul este un pic mincinos pentru că am avut şi o bară, Omrani a ratat 11 metri. Una peste alta, calificarea se joacă. Au fost capabili de o performanţă încredibilă acum câteva săptămâni în Scoţia. De ce nu, se poate întâmpla şi de data aceasta. CFR pleacă acum cu şansa a doua, dar să aibă încredere în ei. Dan Petrescu are foarte mare experienţă, a făcut deja performanţa asta în urmă cu foarte mulţi ani cu echipa din Urziceni. 1.12

Scorul este destul de mic. Poţi să mergi şi în prelungiri, la penalty-uri. E clar că trebuie să înscrii gol, să fii ofensiv, dar în acelaşi timp şi atent. Nu trebuie să îi luăm capul lui Omrani. E adevărat că penalty-ul l-a executat previzibil. S-a văzut, dar rămâne un jucător de bază, nu putem acum să-l acuzăm pentru asta. Se întâmplă. Şi mie mi s-a întâmplat şi marilor jucători li s-a întâmplat, au fost jucători care au ratat în finale de cupe mondiale, vezi Baggio în 1994.

Multă lume a vorbit aici în România de ce nu ne calificăm direct, nu e chiar aşa. Ştiţi foarte bine că nimeni nu-ţi face cadou nimic. Suntem un pic cam săraci pentru a ne aşeza la masa bogaţiilor. Clujul are în continuare şanse pentru a se aseşeza la masa bogaţiilor”, a spus Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: raducioiuhagipetrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare