Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, înainte de meciul cu Islanda: ”Va fi foarte greu să învingem!”. Ce trebuie să facă tricolorii pentru victorie

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, înainte de meciul cu Islanda: ”Va fi foarte greu să învingem!”. Ce trebuie să facă tricolorii pentru victorie
Comentarii

Florin Răducioiu a prefaţat confruntarea dintre Islanda şi România, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Fostul mare atacant al naţionalei ne-a spus că a urmărit meciul Islandei cu Anglia, pierdut de adversarii tricolorilor cu 0-1 în Liga Naţiunilor, şi a ajuns la concluzia că elevilor lui Mirel Rădoi le va fi foarte greu să îi învingă pe nordici.

”Este un meci foarte greu, complicat datorită faptului că jucăm în deplasare în Nordul Europei, vor fi condiţii foarte grele. Este o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic, eu am văzut-o în partida cu Anglia. Au jucat destul de bine, au pierdut pe nedrept, este o echipă tipic nordică, dar cu nişte jucători foarte interesanţi, o echipă care joacă foarte bine împreună, va fi foarte greu să o învingem.”, a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Întrebat dacă se aşteaptă la o abordare ofensivă din partea naţionalei României, Răducioiu ne-a răspuns fără niciun fel de dubii: ”Da, aici este vorba despre o semifinală, noi trebuie să câştigăm acest meci. Echipa României trebuie să încerce să atace cu curaj, cu determinare şi cu jucătorii pe care îi avem la dispoziţie care sunt destul de interesanţi.”.

  • 21 de goluri a reuşit Florin Răducioiu pentru naţionala României în 40 de selecţii

Afla mai multe despre: florin raducioiuromaniaislandaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare