Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Florin Răducioiu nu crede în proiectul fanilor: "Eu vreau să văd Dinamo în Champions League!" Ce spune despre venirea unui investitor cu bani

EXCLUSIV Florin Răducioiu nu crede în proiectul fanilor: "Eu vreau să văd Dinamo în Champions League!" Ce spune despre venirea unui investitor cu bani

Dinamo București

Comentarii

La Sport Report, fostul mare internaţional român, Florin Radu Răducioiu a vorbit despre situaţia actuală de la Dinamo şi despre posibilitatea ca echipa sa de suflet să fie preluată de un investitor bogat.

Răducioiu a explicat ce îşi doreşte de la viitorul investitor de la Dinamo şi mărturiseşte că nu crede în proiectul suporterilor:  "Nu prea cred în acest proiect al suporterilor, cu tot respectul pentru ei, pentru pasiunea pe care o au. Pentru a salva acest club, e nevoie de foarte mulţi bani. Deocamdată, mi se pare că nimeni nu a prezentat un proiect serios. Suporterii trebuie să fie suporteri, să încurajeze echipa şi la bine şi la rău. Conceptul acesta de socios din Spania e imposibil de făcut în România, nu avem această cultură şi mentalitate de a-l face.  Trebuie un proiect cu o persoană cu foarte mulţi bani. Nu are rost să ne mai ascundem în spatele adevărului. Vreau să ştiu că cineva la Dinamo va fi un om foarte bogat, cu idei şi înconjurat de un management competent de a face ca acest club în maxim trei ani, să ajungă în Champions League. Eu asta vreau"

"Eu aş fi vrut să fiu parte dintr-un proiect al lui Dinamo, experienţa mea, informaţiile mele, deprinderile pe care le-am obţinut în aceşti ani să le fi pus în slujba clubului DInamo. Nu cred că 1000 euro, cât pot da eu, sau 2000 maxim, nu cred că rezolv eu problemele lui Dinamo. Nu. În momentul de faţă nu cred că avem o persoană sau persoane care să ne prezinte un proiect important şi stabil" a mai spus Răducioiu, în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare