Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, rupt de copiii săi din cauza coronavirusului: ”Amândoi sunt în Brescia. Stau în casă, le e un pic frică”

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, rupt de copiii săi din cauza coronavirusului: ”Amândoi sunt în Brescia. Stau în casă, le e un pic frică”

Special

Comentarii

Explozia cazurilor de coronavirus în Italia îl ţine în această perioadă pe Florin Răducioiu departe de copiii săi. Fostul mare atacant a dezvăluit la Telekom Sport că o parte din familie a rămas în Italia.

Italia este cea mai afectată ţară răspândirea coronavirusului, după China - acolo de unde a plecat acest virus. Până acum, în Italia s-au înregistrat peste 10.000 de cazuri de îmbolnăviri şi 631 de persoane au decedat. În plus, peste 800 de persoane se află în stare critică. Situaţia extrem de gravă a împins autorităţile italiene să declare carantină în toată ţara, după ce iniţial au fost impuse restricţii doar în Lombardia şi Reggio Emilia.

Coronavirusul a ajuns şi în România şi avem deja 29 de cazuri, dintre care 12 au fost înregistrate în cursul zilei de ieri. În tot acest context, autorităţile române au decis interzicerea zborurilor dinspre şi spre Italia, dar şi a curselor rutiere regulate.

Florin Răducioiu, rupt de familie din cauza coronavirusului

Epidemia de coronavirus din Italia l-a prins în România pe Florin Răducioiu. Însă copiii săi au rămas în Brescia, acolo unde locuiesc. Răducioiu susţine că a evitat să-i viziteze în această perioadă, deoarece există riscul să nu mai poată reveni în România, din cauza restricţiilor impuse. În plus, ar fi riscat să se infecteze şi el:

”Nu mai am de ce să merg, nu mai pot să merg acolo. Aş fi şi eu în pericol, nu pot să mă mai întorc în România. Am două familii, părinţii şi sora aici şi băieţii mei acolo. Am vorbit cu Alexandru ieri, cu băiatul meu şi e la Brescia. Amândoi sunt la Brescia, cu mama lor. Stau în casă, le e un pic frică, evident. Sunt atenţi, nu ies în baruri. Se ocupă mama lor de ei, de aprovizionare, ei stau numai în casă, pe internet, stadiază”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin raducioiu 

viewscnt
Articole similare