Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, săgeţi către CFR Cluj: ”Să nu uităm, a fost una dintre cele mai mari ruşini din fotbalul românesc”

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, săgeţi către CFR Cluj: ”Să nu uităm, a fost una dintre cele mai mari ruşini din fotbalul românesc”

Superliga

Comentarii

Florin Răducioiu scoate în evidenţă faptul că echipele româneşti ajung tot mai greu în fazele superioare ale cupelor europene şi oferă exemplul lui CFR Cluj, care anul trecut a fost eliminată de Dudelange, din play-off-ul Europa League.

Fostul mare atacant spune că fotbalul românesc ţine tot mai greu pasul cu ceea ce se întâmplă în Europa şi echipele din România ajung să fie depăşite de adversare din campionate modeste. Răducioiu oferă cel mai clar exemplu, cel al lui CFR Cluj, care anul trecut a fost eliminată din Europa League de campioana Luxemburgului.

”Să nu uităm că, din păcate, CFR Cluj Napoca, anul trecut, a fost învinsă de o echipă de semiamatori. Asta a fost una din cele mai mari ruşini ale fotbalului românesc, din toate timpurile probabil. Mi-e teamă că va trece mult timp până vom vedea o echipă în grupele europene. Va fi foarte greu, pentru că foarte multe echipe din campionate mai modeste au făcut mari progrese. Mă refer la campionatul din Cehia, chiar şi Grecia. Nu zic că sunt campionate modeste, dar, oricum nu mi se par campionate foarte puternice. Foarte multe echipe sunt mult mai puternice decât ale noastre”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin raducioiucfr cluj 

viewscnt
Articole similare