Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, sceptic după revenirea lui Uhrin Jr. la Dinamo: "Îmi permit să spun asta. Sunt pesimist"

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, sceptic după revenirea lui Uhrin Jr. la Dinamo: "Îmi permit să spun asta. Sunt pesimist"

Dinamo București

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Florin Răducioiu a analizat "la cald" revenirea lui Duşan Uhrin Jr. în Ştefan cel Mare. Fostul atacant al "câinilor" a spus că nu crede că tehnicianul ceh poate face minuni şi a dezvăluit că e "foarte pesimist" în ceea ce priveşte viitorul echipei.

Florin Răducioiu, sceptic după revenirea lui Uhrin Jr. la Dinamo: "Îmi permit să spun asta. Sunt foarte pesimit!"

Dinamo l-a înlocuit pe Gigi Mulţescu, care şi-a dat demisia, cu Duşan Uhrin Jr., dar Florin Răducioiu e sceptic că acesta va reuşi să redreseze "corabia" din Ştefan cel Mare. Fostul atacant din Generaţia de Aur a spus că, dacă Mulţescu nu a reuşit - deşi are o experienţă mult mai mare -, Uhrin nu va putea să facă nimic în plus, după părerea sa.

"A venit Uhrin, salvatorul, sper, al acestei echipe. Nu cred până nu văd. În haos nu poţi cere rezultate, nu poţi cere organizare de joc, nu poţi cere, din punct de vedere sportiv şi din punct de vedere al managementului. Îmi permit să spun asta, pentru că cred că spun adevărul, nu cred că deranjez pe nimeni. Nu ştiu ce să spun, până nu văd rezultatele. Dinamo este lângă o prăpastie, pur şi simplu, din punct de vedere al unui eveniment, care, dacă se va întâmăla, nu s-a mai întâmplat niciodată.

Are, într-adevăr, o anumită experienţă, acest Uhrin. Dacă Mulţescu, care are o experienţă extraordinară la nivelul acesta, nu a reuşit să creeze, de bine, de rău, un spirit de echipă, în acel puţin timp, mi-e greu să cred că acest om va reuşi. Sunt foarte pesimist, îmi pare rău", a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Mulţescu OUT, Uhrin Jr. IN la Dinamo!

Miercuri, Dinamo a anunţat pe pagina de Facebook despărţirea de Gigi Mulţescu şi numirea pe banca tehnică a lui Dudan Uhrin.

Dinamo şi-a luat la revedere de la Gigi Mulţescu după nici o lună. În locul său a fost numit antrenorul ceh Dusan Uhrin.

Anunţul a fost făcut oficial acum câteva momente pe pagina oficială de Facebook şi pe site-ul lui Dinamo.

"Noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti este Dušan Uhrin, a anunţat acţionarul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB), după decizia lui Gheorghe Mulţescu de a renunţa la conducerea tehnică a roş-albilor. Relaţiile contractuale, antrenor-club, dintre Gheorghe Mulţescu şi Dinamo Bucureşti au fost încheiate pe cale amiabilă în această dimineaţă.

'Lui Gigi Mulţescu i se va propune o funcţie în cadrul clubului, pentru că aici este locul lui', a declarat directorul general interimar Constantin Eftimescu pentru fcdinamo.ro. Un senior incontestabil al fotbalului, un campion şi un nume de legendă pentru tot ce înseamnă Dinamo, Gheorghe Mulţescu a preluat conducerea tehnică a echipei într-o perioadă complicată din punct de vedere al rezultatelor, în care alţi antrenori au refuzat şi au fugit cât mai departe de arena din Ştefan cel Mare pentru a nu-şi păta cartea de vizită.

În numele tuturor dinamoviştilor, nu putem decât să-i mulţumim încă o dată Seniorului Gheorghe Mulţescu pentru ataşamentul demonstrat prin fapte faţă de culorile clubului!", au adăugat cei de la Dinamo.

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamodusan uhrin jrmultescuexclusiv 

viewscnt
Articole similare