Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu şi-a ales favorita la câştigarea noului sezon din Champions League! ”Pentru mine cred că este anul lor!”

EXCLUSIV | Florin Răducioiu şi-a ales favorita la câştigarea noului sezon din Champions League! ”Pentru mine cred că este anul lor!”
Comentarii

Noul sezon din Champions League a început marţi şi va putea fi umărit în direct la Telekomsport.

Sezonul trecut, Chelsea a avut un parcurs incredibil după venirea lui Thomas Tuchel la echipă şi a câştigat al doilea trofeu din istorie. Florin Răducioiu şi Andrei Vochin au fost prezenţi în studioul Telekomsport şi au dezvăluit cine are cele mai mari şanse în acest sezon. 

Fostul internaţional susţine că PSG are cele mai mari şanse după ce la echipă a venit argentinianul Lionel Messi. 

”Pentru mine cred că este anul lor!”

Florin Răducioiu: ”Pentru mine cred că este anul lor. După atâtea tentative, cred că venirea lui Ramos şi a acestui geniu care este Messi au mari şanse ca prietenul meu Mauricio Pochettino să câştige Champions League. Apoi aş zice că City e a doua favorită şi apoi Bayern, din nou. Nu cred că Chelsea va repeta povestea minunată pe care au avut-o anul trecut cu acest antrenor fantastic.”

Consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, merge pe mâna lui Liverpool în acest sezon. 

Andrei Vochin: ”Favorita mea e Liverpool. PSG are cel mai mare buget, valoare de lot comparabilă cu City, dar adunarea asta prea rapidă a unor multe vedete nu-mi sună bine. Pentru mine ar fi o surpriză ca PSG să câştige Champions League, deşi ca valoare de lot sunt numărul 1. Pochettino a ajuns în finală cu Tottenham, dar momentan nu a câştigat nimic.”

Afla mai multe despre: champions league-răducioiu-vochin 

viewscnt
Articole similare