Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Tănase şi Ianis Hagi, intimidaţi de un adversar înainte de România - Macedonia de Nord: "Să nu joace. O să fie urât pentru ei"

EXCLUSIV | Florin Tănase şi Ianis Hagi, intimidaţi de un adversar înainte de România - Macedonia de Nord: "Să nu joace. O să fie urât pentru ei"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

România debutează împotriva Macedoniei de Nord în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii vor juca împotriva lui Goran Pandev şi a lui Boban Nikolov, fostul fotbalist al Viitorului, care şi-a făcut prieteni printre jucătorii români.

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Boban Nikolov, mesaj pentru Florin Tănase şi Ianis Hagi: "Am vorbit cu ei că e mai bine să nu joace"

Unul dintre cei mai buni străini din istoria Viitorului, Boban Nikolov, a ajuns în Serie B, la Lecce, iar peste o lună va juca împotriva României. Înaintea meciului, mijlocaşul a vorbit cu prietenii săi din România, Florin Tănase şi Ianis Hagi: "Da, o să fie un meci special pentru mine, până acum am jucat doar odată contra României, la U21, atunci cred că era echipa cu foştii mei colegi, Bălaşa, Tănase, Mitriţă, Nedelcu. I-am bătut 2-1, aşa că sper ca şi a doua oară să vină norocul. Să fie norocul de partea mea. 

Am vorbit şi cu Florin Tănase, şi cu Ianis Hagi, şi, dacă joc eu, am vorbit cu ei că e mai bine să nu joace. Eu joc mijlocaş central, aşa că o să ne ciocnim şi o să fie urât pentru ei. Chiar ne-am bucurat că o să ne întâlnim şi o să jucăm, chiar sper să fie un meci frumos. România e o echipă foarte bună şi cu tradiţie. O să ne aştepte un meci greu, am tot respectul pentru România şi sunt jucători foarte buni, aşa că o să vedem, noi plecăm cu şansa a doua", a declarat Nikolov pentru Telekom Sport. 

Macedonia de Nord s-a calificat la EURO şi va juca la Bucureşti meciuri de la turneul final: "O să fie un moment special pentru mine că joc la Bucureşti şi joc şi la EURO. Suntem singurii debutanţi acum la EURO din toate naţionalele. Îmi amintesc cum a fost când a jucat domnul Hagi în generaţia după Columbia", a mai spus fostul fotbalist de la Viitorul. 

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein.

Afla mai multe despre: boban nikolovromaniaromania macedonia de nordianis hagiflorin tanase 

viewscnt
Articole similare