Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florinel Coman la FC Barcelona nu e o mutare imposibilă! Giovanni Becali crede că "perla" poate ajunge pe Camp Nou: "De ce n-ar da banii? Trincao e mai bun?"

EXCLUSIV | Florinel Coman la FC Barcelona nu e o mutare imposibilă! Giovanni Becali crede că "perla" poate ajunge pe Camp Nou: "De ce n-ar da banii? Trincao e mai bun?"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman la FC Barcelona nu e o mutare imposibilă. Giovanni Becali (68 de ani), invitat la Telekom Sport, a spus că Florinel Coman (22 de ani), "perla" de la FCSB, poate prinde un transfer pe Camp Nou dacă va face un sezon foarte bun cu echipa lui Gigi Becali. Agentul de jucători se bazează pe relaţia sa de prietenie cu Ronald Koeman, antrenorul catalanilor, când spune că atacantul echipei roş-albastre poate ajunge la FC Barcelona.

Florinel Coman, la FC Barcelona. Tunul la care visează Gigi Becali nu e imposibil: "De ce n-ar da Koeman banii pe el?"

Gigi Becali (62 de ani) speră de ani buni la un adevărat tun pe piaţa transferurilor, de peste 10 milioane de euro, iar Florinel Coman şi Dennis Man sunt cele mai vandabile "produse" din echipa FCSB. Giovanni Becali plusează şi spune că transferul lui Florinel Coman la FC Barcelona nu ar fi imposibil, dacă cel poreclit "Mbappe" ar face un sezon de excepţie la echipa roş-albastră. Atuul FCSB în acest transfer ar fi relaţia de prietenie pe care Giovanni Becali şi Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, o au de multă vreme.

Invitat la Telekom Sport, Becali a vorbit despre relaţia sa cu Ronald Koeman şi a spus că Florinel Coman poate prinde un transfer pe Camp Nou. Agentul a mai declarat că Francisco Trincao, cumpărat de FC Barcelona de la Braga cu peste 30 de milioane de euro, nu e mai bun decât Florinel Coman.

"Eu am început relaţia (n.r. - cu Ronald Koeman) cu Mitea, cu Chivu, cu Lobonţ. A început relaţia cu Koeman de când juca la Barcelona, când era Hagi acolo, când era Stoichkov acolo. Eu beam cafeaua de dimineaţă cu el şi cu soţia. Mai mult decât atât, când m-am pus în genunchi şi i-am spus lui Gaspart, vicepreşedintele, că, contractul lui Popescu era netto el, era la bar acolo se tăvălise de râs. Eu aveam relaţie cu el.

Păi Coman, dacă joacă la Steaua (n.r. - FCSB) şi câştigă campionatul, nu poate să fie o variantă? De ce nu ar da Koeman? Portughezul ăla (n.r. - Trincao) e mai bun decât Coman? Dar Coman trebuie să se refacă bine, să joace, să câştige campionatul cu Steaua (n.r. - FCSB) şi dacă joacă în Champions League... Coman? Nu îl mai dau cu 15 îi zic că vrea 20 Gigi sau 30 dacă e vorba de Barcelona"
, a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Florinel Coman, la FC Barcelona. Tunul la care visează Gigi Becali nu e imposibil. Ronald Koeman l-a transferat pe Florin Gardoş de la FCSB la Southampton

Giovanni Becali a dezvăluit, în trecut, că Ronald Koeman l-a sunat pe vremea când era închis pentru a rezolva transferul lui Florin Gardoş (32 de ani) de la FCSB la Southampton. În 2014, FCSB a încasat 6,8 milioane de euro de la Southampton pentru transferul fundaşului central în Premier League. Experienţa n-a fost una de bun augur pentru apărătorul român, care s-a accidentat şi nu a prins prea multe minute pentru "Sfinţi".

În momentul în care Gardoş, ajuns acum la 32 de ani, a fost transferat la Southampton, Ronald Koeman era antrenorul formaţiei engleze. Gardoş a strâns 18 meciuri la seniorii lui Southampton, 17 la echipa U23, unde juca atunci când se refăcea după accidentări, înainte să facă din nou pasul spre echipa mare. N-a marcat niciun gol, iar 2018 a fost lăsat să plece liber la U Craiova, după ce a fost mai întâi împrumutat.

  • 6 - şase milioane de euro era cota de piaţă a lui Florin Gardoş în momentul când a fost transferat de Southampton, în 2014
  • 5 - cinci trofee a câştigat Florin Gardoş în carieră, toate cu FCSB
  • 6,8 milioane de euro a plătit Southampton pentru transferul lui Florin Gardoş de la FCSB, acum şase ani

Afla mai multe despre: florinel coman transfer fc barcelonacoman transfer barcelonaflorinel coman ronald koeman transfer fc barcelona 

viewscnt
Articole similare