Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florinel Coman, sfătuit să refuze oferta de la Orlando City: "E greu, mai bine să încerce în altă parte"

EXCLUSIV | Florinel Coman, sfătuit să refuze oferta de la Orlando City: "E greu, mai bine să încerce în altă parte"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (22 de ani) este tot mai aproape de plecarea de la FCSB, care i-ar aduce milioane de euro în cont lui Gigi Becali. Cu oferta pe masă de la Orlando City, fosta echipă din Major League Soccer a lui Kaka, internaţionalul român este sfătuit să nu accepte propunerea americanilor.

Sfatul vine chiar de la o persoană care cunoaşte foarte bine fotbalul din Statele Unite. Îi aparţine lui Artyom Karamyan, care a oferit în exclusivitate un interviu pentru Telekom Sport, în care a vorbit şi despre posibila plecare a lui Florinel Coman la Orlando. 

Karamyan, fost jucător la Rapid, Politehnica Timişoara, Steaua, Unirea Urziceni şi Clinceni locuieşte acum într-o suburbie a oraşului Los Angeles şi este foarte conectat la MLS, principalul campionat de fotbal din America de Nord. El îi recomandă lui Coman să nu se ducă la Orlando City şi îi oferă şi un motivul starului de la FCSB. 

"În America nu prea există fotbal, aici trebuie să vii după 30 de ani. Dacă vrei să vii aici, să câştigi bine, să faci actele şi să rămâi aici, viaţa e frumoasă. Dar ca fotbalist, trebuie să joci. Dacă vii la Orlando joci un meci, două meciuri, poţi să nu joci. E greu, mai bine să încerce în altă parte. Dacă copiii mei ar fi la acea vârstă, aş încerca să îi fac să joace în Europa", a spus Karamyan pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: karamyanflorinel coman 

viewscnt
Articole similare