Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV! Focar de COVID-19 la Chindia Târgovişte. Antrenorul Emil Săndoi e şi el infectat. Un oficial al echipei ne-a spus tot

EXCLUSIV! Focar de COVID-19 la Chindia Târgovişte. Antrenorul Emil Săndoi e şi el infectat. Un oficial al echipei ne-a spus tot

Chindia Targoviste

Comentarii

Preşedintele Chindiei Târgovişte, Marcel Ghergu, a discutat în exclusivitate, la Telekom Sport 1, despre problemele prin care trece echipa sa înaintea meciului cu Dinamo din cauza focarului de coronavirus generat la formaţia sa.

Ghergu recunoaşte că în prezent sunt infectate 9 persoane, dintre care patru fac parte din staff-ul tehnic şi cinci sunt jucători.

”Avem în momentul de faţă 9 persoane infectate, dintre care 4 sunt din staff şi 5 jucători. Primele două persoane infectate au fost în data de 19, am urmat toată procedura, cu internare, izolare, tot ce prevede protocolul medical, o retestare la 7 zile şi acea retestare ne-a ieşit tot pozitivă. Au rămas în continuare în izolare. Ceilalţi în data de 26, după 7 zile. La retestare au ieşit şi ceilalţi pozitivi.”, a declarat Marcel Ghergu, în exclusiviate la Telekom Sport 1, în cadrul emisiunii Sport Report.

Preşedintele Chindiei a explicat că a fost respectată procedura protocolului medical şi că meciul cu Dinamo se poate disputa fără nicio problemă.

”Am urmat toată procedura protocolului medical, deci practic jocul se va desfăşura fără niciun fel de probleme. Vă daţi seama că suntem foarte afectaţi. În primul rând suntem îngrijoraţi pentru cei infectaţi, până nu revin pe terenul de iarbă rămâne acea îngrijorare. Ei sunt asimptomatici toţi, dar nu ştim niciunul cum evoluează această boală sau mai ales cum se transmite. Încercăm, din ce ne-a rămas, să alcătuim o echipă competitivă, să ne jucăm şansa cu Dinamo, luni, pe 31, la ora 21.”, a adăugat Ghegu.

Oficialul târgoviştenilor a dezvăluit, în cadrul intervenţiei sale la Telekom Sport 1, că şi antrenorul Emil Săndoi este infectat cu noul coronavirus: ”Ştiţi că nu am voie, dar vă pot confirma (n.r.- dacă antrenorul a fost infectat), da. Emil Săndoi nu va fi pe bancă.”.

Partida dintre Chindia Târgovişte şi Dinamo va fi transmisă luni, de la ora 21:00, pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze se vor găsi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamochindia târgovişte 

viewscnt
Articole similare