Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fost antrenor la CFR, Dorinel îşi scoate pălăria în faţa lui Petrescu: ”A abordat excelent acest meci!”. Pe cine consideră cel mai în formă jucător din fotbalul românesc

EXCLUSIV | Fost antrenor la CFR, Dorinel îşi scoate pălăria în faţa lui Petrescu: ”A abordat excelent acest meci!”. Pe cine consideră cel mai în formă jucător din fotbalul românesc

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor, trecând în turul trei de echipa Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi scor 4-3 în retur.

Fost antrenor la CFR Cluj in 2005-2006, Dorinel Munteanu a vorbit la Telekom Sport după calificarea fantastică a clujenilor în faţa lui Celtic: ”Mă bucur foarte mult pentru calificarea lor. O calificare meritată a CFR-ului, chiar dacă au avut momente mai puţin bune la un moment dat. Jocul lor a fost foarte bun per total” a mărturisit fostul mare internaţional român.

Ce l-a impresionat pe Dorinel Munteanu cel mai mult la CFR Cluj? ”Spiritul de echipă a fost extraordinar! Au menţinut un ritm foarte ridicat. Schimbările de asemenea foarte reuşite. Cred că Adiţă Păun este jucătorul momentului la CFR din punctul meu de vedere. Petrescu a abordat excelent acest meci”

”Este foarte greu să alegi omul meciului pentru CFR, dar cred că ar trebui să fie Omrani. Şi Deac a făcut un meci mare, Djokovic la fel. Merită felicitaţi cei de la CFR, au făcut o propagandă fantastică fotbalului românesc” a mai spus Dorinel Munteanu.

Pentru clujeni urmează o dublă de foc pentru accederea în grupele UEFA Champions League cu Slavia Praga: ”Am încredere mare în această echipă a CFR-ului. Petrescu a făcut o combinaţie foarte bună atât în campionat, cât şi în Cupele Europene” a subliniat Munteanu.

CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor, trecând în turul trei de echipa Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi scor 4-3 în retur. CFR Cluj va întâlni echipa Slavia Praga, la care sunt legitimaţi Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă, în play-off-ul Ligii Campionilor. Meciurile din play-off vor avea loc la 20/21 august, respectiv 27/28 august.

 

Afla mai multe despre: dorinel munteanucfr cluj 

viewscnt
Articole similare