Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fosta vedetă de la FCSB ar fi acceptat contractul pe care l-a primit Haruţ: "Dacă îmi spunea să semnez pe 10 ani, semnam pe 10 ani"

EXCLUSIV | Fosta vedetă de la FCSB ar fi acceptat contractul pe care l-a primit Haruţ: "Dacă îmi spunea să semnez pe 10 ani, semnam pe 10 ani"

FCSB

Comentarii

Fostul mijlocaş de la FCSB, Nicolae Dică, a vorbit despre transferul ratat al lui Denis Haruţ, de la FC Botoşani. Actualul secund al naţionalei a susţinut că ar fi semnat şi pe 10 ani cu FCSB.

Nicolae Dică, după transferul ratat al lui Denis Haruţ: "Nu ştiu dacă e legal sau ilegal"

FCSB l-a ratat pe Denis Haruţ, după ce Gigi Becali şi Valeriu Iftime s-au înţeles asupra sumei de transfer. Fundaşul a venit la baza echipei din Berceni, dar a făcut drum întors. 

Gigi Becali i-a propus două contracte şi ar fi fost legat de FCSB pe următorii şapte ani. Detaliile au fost comentate şi de Nicolae Dică, cel care a recunoscut că, pentru el, nu ar fi contat durata înţelegerii: 

"Voiam să ajung acolo şi am semnat pe cinci ani. Dacă îmi spunea să semnez pe 10 ani, semnam pe 10 ani. El ştie cel mai bine de ce nu a semnat. Am zis că, dacă joc bine, mă vinde. Era bine şi pentru mine pe cinci ani, că eram liniştit cu asta. Nu ştiam despre practica asta. Ştiam că jucătorii tineri semneaza pe cinci ani. E normal cu jucătorii tineri. Coman, Tănase, Man aşa au avut contractele. Pe mine, ca antrenor, mă interesa că semnează Moruţan pe atâţia ani? Mă interesa doar să joace. Acum nu ştiu dacă e legal sau ilegal", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.  

Nicolae Dică a jucat la FCSB în două perioade: 2004-2008 şi în 2011. Actualul secund al naţionalei a câştigat două campionate cu FCSB. 

170 de meciuri, 65 de goluri şi 19 pase decsive sunt cifrele lui Dică la FCSB.

Afla mai multe despre: nicolae dicadenis harutfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare