Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fostul antrenor de la Dinamo, Ioan Andone, întrebat dacă revine pe banca tehnică! Oficialul l-a înlocuit pe Mihai Teja în ultima perioadă

EXCLUSIV | Fostul antrenor de la Dinamo, Ioan Andone, întrebat dacă revine pe banca tehnică! Oficialul l-a înlocuit pe Mihai Teja în ultima perioadă

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, ultima dată antrenor la Dinamo Bucureşti, în 2017, a oferit un răspuns în privinţa revenirii sale pe banca tehnică.

Ioan Andone l-a înlocuit pe Mihai Teja pe banca lui FC Voluntari, în ultima perioadă, după ce principalul a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Antrenorul revine pe banca echipei din Ilfov, iar, într-un interviu acordat Telekom Sport, Andone a dat răspunsul în privinţa unei reveniri în iarbă: 

"Glumeam, la meciul în care am stat pe bancă cu Clinceniul, că au trecut mai bine de 1000 de zile de când am antrenat. Poate, nu ştiu, dar e deja tardiv. Sunt trei ani de zile şi e greu. Câteodată, aşa, mă mai gândesc, dar am trecut pe partea asta adminsitrativă şi nu cred. Dar nu ştii niciodată, dar nu cred că va fi ceva aşa să mă tenteze. E greu de găsit ceva ca să zic <<Domne, plec de la birou şi mă duc în iarbă>>", a declarat Ioan Andone. 

În urmă cu două săptămâni, preşedintele de la FC Voluntari a dezvăluit că i-ar fi plăcut să antreneze Viitorul. Ioan Andone are trei titluri de campion în Liga 1 ca antrenor, două cu CFR Cluj şi unul cu Dinamo. De asemenea, a cucerit şi patru Cupe ale României şi o Supercupă a României. 

De asemenea, Ioan Andone a indicat şi echipele care se vor lupta pentru titlul Ligii 1, în acest sezon: "Nu pot să pun acum una, dar una dintre cele trei care sunt în faţă sigur va lua campionatul. Acum, vedem după ce se termină campionatul regular, vedem după ce se înjumătăţesc punctele ce se întâmplă în play-off. Rămân CFR, Steaua (n.r. ) şi Craiova (n.r. - U Craiova). Toate trei au şanse la titlu",  a mai spus oficialul lui FC Voluntari. 

 

 

Afla mai multe despre: ioan andonedinamofc voluntariioan andone antrenor 

viewscnt
Articole similare