Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fostul căpitan al naţionalei, Gică Popescu, i-a pus la colţ pe tricolori: "Unde a fost atitudinea? Am fost leşinaţi"

EXCLUSIV | Fostul căpitan al naţionalei, Gică Popescu, i-a pus la colţ pe tricolori: "Unde a fost atitudinea? Am fost leşinaţi"

EURO 2020

Comentarii

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a fost profund dezamăgit de evoluţia tricolorilor în partida dintre Islanda şi România, scor 2-1.

România a fost învinsă, joi, la Reykjavik, cu scorul de 2-1 (2-0), de Islanda, în semifinalele play-off-ului de calificare la turneul final al Campionatului European din 2021. Tricolorii nu vor participa la turneul la care şi Bucureştiul găzduieşte meciuri.

Fostul căpitan al Generaţiei de Aur i-a criticat pe tricolori pentru modul în care s-au prezentat în Islanda, la un meci din barajul pentru calificarea la un turneu final: 

"Unde a fost atitudinea? Mă aşteptam să mergem peste ei. Cred că am avut şi al doilea 11 metri, care trebuia acordat, dar atitudinea noastră nu a arătat că merităm să câştigăm. La un astfel de meci nu mai ai nevoie de motivaţie. Când te motivezi dacă nu atunci când joci pentru echipa naţională? Noi nu am arătat asta. 

Am o dezamăgire naţională. De mult nu am mai avut o senzaţie ca asta. Aveam încredere că putem depăşi Islanda. În repriza a doua am fost leşinaţi şi nu am tras la poartă. Tot timpul vorbim despre reconstrucţie de ani şi ani. E greu să remarci pe cineva. Nu am reuşit sp tragem un şut pe spaţiul porţii. Despre ce vorbim?", a declarat Gică Popescu. 

Afla mai multe despre: gica popescuislanda romaniaislandaromaniaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare