Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fostul fotbalist de la FCSB era să fie tras pe sfoară de o echipă din Spania: "M-au păcălit şi bine că n-am semnat!". Unde a ajuns în cele din urmă

EXCLUSIV | Fostul fotbalist de la FCSB era să fie tras pe sfoară de o echipă din Spania: "M-au păcălit şi bine că n-am semnat!". Unde a ajuns în cele din urmă
Comentarii

Geraldo Alves (39 de ani) a povestit, la Top Interviuri cu Alexandru Săbău, cum era să fie păcălit de o echipă din Spania care a vrut să-l transfere. Fostul fundaş din Portugalia era decis să accepte şi să plece de la FCSB, dar, în cele din urmă, a ajuns la Petrolul Ploieşti.

Alves a impresionat la FCSB şi le-a luat ochii spaniolilor de la Jerez de Taragona, care au dorit să-l transfere. Fostul fotbalist era interesat să ajungă la echipa spaniol, fiind decis să lase FCSB, dar în cele din urmă şi-a dat seama că urma să fie păcălit şi nu a mai semnat.

A ajuns, astfel, la Petrolul. "Domnul Becali, MM Stoica, Reghe au vrut să mă ţină la Steaua (n.r. - FCSB), dar eu am avut ofertă din Spania şi chiar era ceva mă interesa. Am aşteptat, m-au păcălit şi bine că n-am semnat acolo (n.r. -  la Jerez de la Frontera), erau în divizia a doua şi făceau echipa pentru liga 1 şi după s-au desfiinţat.  Venise Reghe la Steaua (n.r - FCSB).  Am încercat să mă duc în Spania, dar n-am reuşit. Între timp, am avut ofertă de la Petrolul, era Rednic şi am acceptat.  Spuneau că fac o echipă să se bată la titlu în România", a spus Geraldo Alves, la Top Interviuri.

În 2010, din postura de jucător liber de contract, Geraldo Alves a semnat cu FCSB şi a jucat la clubul lui Gigi Becali timp de doi ani, timp în care a jucat în grupele Europa League şi a câştigat o Cupă a României. În doi ani petrecuţi la FCSB, Geraldo a 73 de meciuri în toate competiţiile, a marcat de trei ori şi a livrat trei pase decisive.

Afla mai multe despre: geraldo alvespovestetransferspaniafcsb 

viewscnt
Articole similare