Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fostul selecţioner de la tineret, Daniel Isăilă: ”Am vorbit cu Mirel Rădoi şi înainte şi după meci. Ne-am ajutat reciproc!”

EXCLUSIV | Fostul selecţioner de la tineret, Daniel Isăilă: ”Am vorbit cu Mirel Rădoi şi înainte şi după meci. Ne-am ajutat reciproc!”
Comentarii

Daniel Isăilă este antrenorul care a început actuala campanie de calificare a echipei naţionale de tineret. Tehnicianul care antrenează acum în Arabia Saudită la Al Hazem a vorbit în direct la emisiunea Sport Center de la Telekom Sport.

Isăilă mărturiseşte că nu a putut urmări partida în direct, dar a fost mereu conectat la meci. Totodată, tehnicianul care a antrenat România la tineret în 8 meciur a recunoscut că a discutat cu noul selecţioner Mirel Rădoi, atât înainte, cât şi după meci: ”Nu am văzut meciul am stat însă în permanenţă pe flashscore şi am trăit cu sufletul la gură. I-am felicitat pe toţi după meci, cu Mirel am discutat şi înainte şi după meci. Am discutat în general despre fotbal, despre cum i-am blocat în tur. E vorba de echipa naţională, unde trebuie să fim cu toţii uniţi. E normal să ne ajutăm reciproc, am încercat să îi ofer toate informaţiile de care avea nevoie. Şi Mirel m-a ajutat mult să înţeleg detalii din zona Golfului, unde el are o mare experienţă” a explicat Isăilă la Telekom Sport.

Despre portarul Ionuţ Radu, salvatorul României din Portugalia, fostul selecţioner a declarat: ”Ionuţ este un băiat şi un portar excepţional. Este un lider, de aceea l-am pus căpitan de echipă. Prin tot ceea ce a făcut pe teren, în afara lui, după jocuri, prin discuţiile lui cu jucătorii, el merita să fie căpitan. Şi-a făcut datoria, cu atât mai important cu cât a reuşit să păstreze victoria în Portugalia. A avut nervii tari şi a fost inspirat”

Pentru Daniel Isăilă, victoria de la Pacos de Ferreira nu a venit ca o surpriză: ”Mă aşteptam să câştigăm, puteam să câştigăm şi la Bucureşti, la fel cum puteam şi pierde. Aceşti băieţi au crescut enorm. Am fost hulit când am făcut iniţial selecţia, dar uitaţi-vă că mulţi dintre ei pot să mai joace o campanie” a mărturisit antrenorul în vârstă de 46 de ani.

Legat de absenţele din lot şi de posibilitatea ca Mirel Rădoi să beneficieze de unul sau doi jucători de la echipa mare, Daniel Isăilă spune că totul e la mica înţelegere şi că el a beneficiat de sprijinul selecţionerului de la echipa mare: ”Depinde şi de ce opţiuni are Mirel. Şi eu am avut o experienţă similară, dar datele problemei sunt diferite. Eu am avut nevoie de Răzvan Marin şi am reuşit să-l aducem. Sunt băieţi care pot înlocui cu bine absenţii cu Bosnia. Avem o generaţie foarte bună şi cred că până la urmă ne avantajează şi un rezultat de egalitate” admite Isăilă.

Afla mai multe despre: daniel isăilăechipa naţionalămirel rădoi 

viewscnt
Articole similare