Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fostul selecţioner despre înfrângerea României cu Suedia: ”Mi s-a părut că nu avem personalitate!”

EXCLUSIV | Fostul selecţioner despre înfrângerea României cu Suedia: ”Mi s-a părut că nu avem personalitate!”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Lucescu a vorbit în exclusivitate la Telekom Sport despre partida echipei reprezentative a României cu Suedia. Naţionala a pierdut duelul de debut din preliminarii, scor 1-2 în faţa uneia dintre contracandidatele la primele două locuri.

Fostul selecţioner al României crede că eşecul în faţa Suediei nu trebuie transformat într-o tragedie, mai ales că naţionala lui Contra a pierdut în faţa unui adversar redutabil: ”Eu cred că victoria Suediei e meritată. Nu trebuie făcută o tragedie. E un prim joc, în deplasare şi în faţa unei echipe care a arătat în ultimii ani o forţă. Şi la Cupa Mondială şi acum la Liga Naţiunilor. Mi s-a părut că nu avem personalitate, am început să jucăm abia după ce scorul a fost 2-0 după pauză. Poate că şi o oarecare relaxare a suedezilor a făcut ca echipa să intre altfel în repriza a doua, să pună presiune. Sunt şanse să ne calificăm, cum sunt posibilităţi să nu ne calificăm. Nu e o grupă simplă, e o grupă echilibrată, dar dificilă” a explicat Răzvan Lucescu în direct la Sport Center cu Dan Udrea.

Răzvan Lucescu a fost selecţioner al echipei reprezentative a României între 2009 şi 2011. El a bifat 21 de meciuri pe banca tehnică a tricolorilor şi a câştigat 7 meciuri, pierzând de asemenea, doar 7.

Cu PAOK Salonic, Lucescu Jr este aproape de o mega performanţă. Formaţia sa este lider în Grecia, cu 10 puncte avans faţă de locul doi, Olympiacos Pireu, principala contracanditată la titlu: ”E un entuziasm imens în oraş, dar nu sunt de acord. Mai sunt cinci etape. E o diferenţă de 7 puncte în favoarea noastră, e o diferenţă bună, dar trebuie avut mare grijă” a explicat Lucescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: răzvan lucescuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare