Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbal şi de acasă. Alex Paşcanu se pregăteşte pentru reluarea Ligii 1: "Sunt la bunici. Am un câmp în spatele casei şi pot să ies să mai alerg"

EXCLUSIV | Fotbal şi de acasă. Alex Paşcanu se pregăteşte pentru reluarea Ligii 1: "Sunt la bunici. Am un câmp în spatele casei şi pot să ies să mai alerg"

Fotbal intern

Comentarii

Fotbalistul lui FC Voluntari, Alex Paşcanu, a povestit ce activităţi are în această perioadă, în care fotbalul e întrerupt. Fundaşul a revăzut victoria cu 4-2 împotriva Angliei, de la EURO 2019 U21, şi a dezvăluit că are un program de antrenament.

"Cu toţii trecem printr-o perioadă foarte grea şi părerea mea este că important este să ne păstrăm un psihic bun în primul rând şi să încercăm să ne păstrăm spiritele cât mai ridicate, ca să putem să trecem cu toţii peste perioada asta. Un meci la care aş putea eu să mă uit în fiecare zi ar fi meciul cu Anglia de la Euro de anul trecut. Un meci incredebil şi ne bucurăm cu toţii că am reuşit să îl câştigăm. Chiar în ultima perioadă am început să mă uit la mai multe meciuri de la Campionatele Mondiale unde a fost şi România, în 90, 94. Am rămas uimit cum se juca pe vremea aceea şi îmi dă o motivaţie în plus să încercăm pe viitor să ne calificăm la un nou mondial, să ducem România acolo unde îi este locul.

Sunt alături de bunici în carantină şi mă bucur că am luat decizia asta. Ei au o curte mai mare, în care pot să fac mai multe exerciţii fizice. Şi nu numai asta. I-am ajutat şi pe ei prin gospodărie, am făcut mai multe lucruri noi pe care nu le făceam de obicei. Nu am avut posibilitatea. Mă bucur că pot să îi ajut şi că sunt aici alături de ei. Chiar acum câteva zile i-am ajutat să sape o parte din grădină, am făcut multe chestii pe care de obicei nu le făceam", a declarat Alex Paşcanu pentru Telekom Sport. 

Alex Paşcanu îşi doreşte să se califice la EURO cu naţionala şi să devină campion olimpic. Până atunci, apărătorul se antrenează acasă şi urmăreşte seriale: "Să reuşim să ne calificăm la Euro, în primul rând, iar după asta să mergem să luăm medalia de aur la Olimpiadă. Asta ar însemna anul perfect.

După ce mă trezesc, mă duc să iau mic dejunul. După aia mai stau un pic pe televizor, apoi mă duc la sală. Sala mea e în grădină. Am acolo o bară, mingea de fotbal, iar restul exerciţiilor le fac cu greutatea corpului. După aia, din fericire pentru mine, am un câmp în spatele casei şi pot să ies să mai alerg un pic. Un antrenament durează cam două ore, apoi mă întorc acasă şi mă mai uit la seriale. În ultimul timp, în ultima săptămână, am început să mă uit la mai multe seriale. Am început The Walking Dead, care îmi place foarte mult. Nu l-am terminat încă, dar mă uit la multe seriale în fiecare zi. Abia aştept să îl termin", a adăugat Paşcanu. 

 

Afla mai multe despre: alex pascanu 

viewscnt
Articole similare