Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbaliştii străini au plecat de la echipă! Patronul a dorit să evite un conflict: "E mai bine aşa decât să am remuşcări"

EXCLUSIV | Fotbaliştii străini au plecat de la echipă! Patronul a dorit să evite un conflict: "E mai bine aşa decât să am remuşcări"

Superliga

Comentarii

Coronavirusul le-a dat toate planurile peste cap şi celor de la Botoşani, dar conducerea încă nu a decis să le reducă salariile jucătorior, aşa cum s-a întâmplat la multe dintre echipele din Liga 1. De asemenea, contrar deciziei luate de alţi conducători din primul eşalon, oficialii de la Botoşani i-au lăsat pe străini să plece.

Patronul Valeriu Iftime a anunţat că nu a dorit să aibă un conflict cu o parte dintre jucătorii străini: "Avem 13 străini, dintre care şapte sunt plecaţi şi şase în România. Acum două săptămâni a plecat şi Rodriguez. Cei care sunt aici au familiile pastreză legătură cu restul, doar sunt botoşăneni prin adopţie. Nu puteam să-i ţin, erau destul de speriaţi, iar tuturor celor care au vrut să plece le-am dat drumul. N-am vrut deloc să fac un război al nostru, al meu cu ei. Şi eu credeam că această stare pe care o avem acolo, presimţeam că va veni, am zis că e mai bine aşa decât să am remuşcări că i-am ţinut în România."

Două săptămâni de carantină plus două de antrenamente înainte de reluarea campionatului. E planul moldovenilor pentru străinii care au ales să plece: "Avem tot ce ne trebuie, să dea Domnul să fie totul bine şi toată partea care ţine de teste şi de organizare, avem în Botoşani tot ce ne trebuie", a mai spus 

 

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare