Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Fotbalistul care aparţine de FCSB recunoaşte: "Îmi e frică". A povestit prin ce a trecut la noua echipă

EXCLUSIV | Fotbalistul care aparţine de FCSB recunoaşte: "Îmi e frică". A povestit prin ce a trecut la noua echipă
Comentarii

Fotbalistul lui AO Xanthi, dar care aparţine de FCSB, William de Amorim, recunoaşte că e speriat de pandemia de coronavirus, dar că situaţia din Grecia e sub control. De asemenea, jucătorul de 28 susţine că e fericit la noua sa echipă.

William de Amorim revine la FCSB în vară, club cu care se află sub contract până în vara anului 2021. Perioada grea din sport l-a prins pe brazilian în Grecia, unde evouează pentru AO Xanthi: "Aici (n.r. în Grecia) e chiar foarte bine, sunt mai puţine cazuri, mai puţin afectaţi. De o lună, o lună şi jumătate nu am mai fost nici la antrenamente, nici la meciuri. Aici e chiar bine şi cazurile merg în jos, nu prea mai sunt afectaţi. E posibil să începem mai repede. La finalul lui mai, cam aşa, la începutul lui iunie să se joace. Îmi e frică, am aici soţia lângă mine, copilul. Soţia e însărcinată din nou şi îmi e frică", a declarat William de Amorim pentru Telekom Sport.  

  • 21 de meciuri şi 3 goluri sunt cifrele lui De Amorim în acest sezon.

"În primele şase luni mi-a fost mai greu, am venit după o accidentare, am avut pubalgie când am plecat din Turcia. După şase luni m-am adaptat, am fost bine acceptat aici de colegi, de conducere", a adăugat brazilianul. 

William De Amorim a fost transferat de FCSB în vara lui 2016, de la Astra, care a primit 700.000 de euro în schimbul acestei afaceri. Mijlocaşul brazilian a avut un început foarte bun, dar s-a stins pe parcurs, a picat în dizgraţie şi Gigi Becali l-a împrumutat mai întâi la Kayserispor şi apoi la Xanthi. În vară, William De Amorim va reveni însă la FCSB şi spune că este nerăbdător.

 

 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...