Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbalistul care aparţine de FCSB recunoaşte: "Îmi e frică". A povestit prin ce a trecut la noua echipă

EXCLUSIV | Fotbalistul care aparţine de FCSB recunoaşte: "Îmi e frică". A povestit prin ce a trecut la noua echipă
Comentarii

Fotbalistul lui AO Xanthi, dar care aparţine de FCSB, William de Amorim, recunoaşte că e speriat de pandemia de coronavirus, dar că situaţia din Grecia e sub control. De asemenea, jucătorul de 28 susţine că e fericit la noua sa echipă.

William de Amorim revine la FCSB în vară, club cu care se află sub contract până în vara anului 2021. Perioada grea din sport l-a prins pe brazilian în Grecia, unde evouează pentru AO Xanthi: "Aici (n.r. în Grecia) e chiar foarte bine, sunt mai puţine cazuri, mai puţin afectaţi. De o lună, o lună şi jumătate nu am mai fost nici la antrenamente, nici la meciuri. Aici e chiar bine şi cazurile merg în jos, nu prea mai sunt afectaţi. E posibil să începem mai repede. La finalul lui mai, cam aşa, la începutul lui iunie să se joace. Îmi e frică, am aici soţia lângă mine, copilul. Soţia e însărcinată din nou şi îmi e frică", a declarat William de Amorim pentru Telekom Sport.  

  • 21 de meciuri şi 3 goluri sunt cifrele lui De Amorim în acest sezon.

"În primele şase luni mi-a fost mai greu, am venit după o accidentare, am avut pubalgie când am plecat din Turcia. După şase luni m-am adaptat, am fost bine acceptat aici de colegi, de conducere", a adăugat brazilianul. 

William De Amorim a fost transferat de FCSB în vara lui 2016, de la Astra, care a primit 700.000 de euro în schimbul acestei afaceri. Mijlocaşul brazilian a avut un început foarte bun, dar s-a stins pe parcurs, a picat în dizgraţie şi Gigi Becali l-a împrumutat mai întâi la Kayserispor şi apoi la Xanthi. În vară, William De Amorim va reveni însă la FCSB şi spune că este nerăbdător.

 

 

Afla mai multe despre: william de amorimfcsb 

viewscnt
Articole similare