Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Fotbalistul din Liga 1 care poate juca titular contra Islandei. Mirel Rădoi a făcut anunţul: ”E printre puţinii care fac asta!”

EXCLUSIV Fotbalistul din Liga 1 care poate juca titular contra Islandei. Mirel Rădoi a făcut anunţul: ”E printre puţinii care fac asta!”

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Cicâldău ar putea fi marea surpriză a lui Mirel Rădoi în primul 11 al meciului de baraj cu Islanda.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, selecţionerul României, Mirel Rădoi a vorbit despre mijlocaşul Craiovei, care traversează o formă excelentă la echipa sa de club.

”E un jucător pe care eu îl apreciez de când eram antrenor la naţionala de tineret. E printre puţinii mijlocaşi centrali din România care poate juca număr 6, număr 8 şi număr 10” a explicat Mirel Rădoi. În opinia selecţionerului, Cicâldău joacă cel mai bine însă în rol de mijlocaş central box-to-box: ”Este un număr 8” a anunţat selecţionerul.

Cotat la 4.5 milioane de euro, Alex Cicâldău a dat recital la Iaşi, acolo unde Craiova s-a impus cu 5-2. În actuala stagiune, mijlocaşul Craiovei are 29 de meciuri, 11 goluri marcate şi 6 pase decisive. În naţionala mare a României, Cicâldău are 6 selecţii.

A fost titular într-un singur meci oficial, 1-0 cu Malta, pe teren propriu. 

Afla mai multe despre: mirel rădoialexandru cicâldău 

viewscnt
Articole similare