Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbalistul remarcat de Florentin Petre în plină pandemie: "Acum mi-am dat seama ce goluri marca. România nu mai are atacant ca el"

EXCLUSIV | Fotbalistul remarcat de Florentin Petre în plină pandemie: "Acum mi-am dat seama ce goluri marca. România nu mai are atacant ca el"

Dinamo București

Comentarii

Florentin Petre profită din plin de perioada petrecută acasă pentru a urmări meciurile jucate în cariera de fotbalist.

Actualul antrenor al celor de la Dacia Unirea Brăila a fost legitimat la Dinamo din 1994 până în 2006, însă abia acum realizează ce calităţi aveau foştii săi colegi de la echipa din Ştefan cel Mare.

"N-am mai stat până acum aşa mult acasă, poate doar în perioada când am fost bolnav cu hepatita, prin 2000, poate atunci am avut aşa vacanţă lungă. Până acum, nu-mi văzusem meciurile. Mă mai uitasem la rezumatele meciurilor unde am jucat cu Dinamo în perioada 1997-2005. Doar rar pe la televizor mai văzusem.

Acum cred că am văzut cel puţin 70%, tot ce înseamnă internet, toate meciurile pe care le-am jucat. Claudiu Niculescu, Dănciulescu şi toţi colegii mei au fost fotbalişti mari. Mari de tot. Eu acum am văzut ce colegi am avut, ce echipe am avut, cu cine am jucat, nu mai zic de meciurile echipei naţionale.

Niculescu era fotbalist mare. România nu mai are atacant ca el. Ce goluri... Ianis Zicu, Marica sau toţi colegii mei. Mă uitam la Semeghin, păi, mai există vreun fundaş stânga la fel ca Semeghin? Nu există" , a declarat Florentin Petre pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: florentin petredinamo 

viewscnt
Articole similare