Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbalistul român care l-a dat pe spate pe Gianluca Zambrotta: ”Era fenomenal. La nivel tehnic era între cei mai buni”

EXCLUSIV | Fotbalistul român care l-a dat pe spate pe Gianluca Zambrotta: ”Era fenomenal. La nivel tehnic era între cei mai buni”

Special

Comentarii

Gianluca Zambrotta spune că a rămas impresionat de calităţile pe care Adi Mutu le avea ca jucător şi este de părere că fostul mare internaţional român nu şi-a atins niciodată adevăratul potenţial. Zambrotta şi Mutu au jucat împreună la Juventus.

Gianluca Zambrotta a apucat să joace cu Gică Hagi, despre care spune că în acea perioadă era cel mai bun fotbalist român, dar s-a declarat impresionat şi de Adi Mutu. Fostul mare fundaş italia spune că Mutu avea o tehnică de top, dar i-a lipsit continuitatea.

”(Care a fost cel mai bun jucător al României? Ai jucat împotriva lui Hagi ai jucat cu Mutu la Juventus) În acele vremuri, Hagi era cel mai bun, dar mi-aduc aminte de Mutu la Juventus. Era fenomental, care la nivel tehnic era între cei mai buni. Ceea ce i-a lipsit lui a fost continuitatea şi nu a fost mereu la înălţime, aşa cum ar fi putut fi graţie potenţialului. (Ai mai vorbit cu el?) Ştiu că e antrenor, că a avut o expreinţă ca director sportiv, dar nu am vorbit cu el”, a declarat Zambrotta pentru Telekom Sport.



Zambrotta şi Adi Mutu au fost colegi la Juventus în perioada ianuarie 2005 - iulie 2006.

Gianluca Zambrotta a venit în România pentru Italia Soccer Camp, un program de antrenament sportiv susţinut de Intesa Sanpaolo Bank, care se va desfăşura în perioada 24-28 iunie şi la care vor participa peste 100 de copii, fete şi băieţi.

Afla mai multe despre: zambrottamutu 

viewscnt
Articole similare