Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Fotbalul e un sport de bărbaţi, nu pentru cei care plâng în pumni". Preşedintele lui Dinamo, mesaj dur pentru jucători: "Să arate că au valoare!"

EXCLUSIV | "Fotbalul e un sport de bărbaţi, nu pentru cei care plâng în pumni". Preşedintele lui Dinamo, mesaj dur pentru jucători: "Să arate că au valoare!"
Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, le-a transmis un mesaj dur şi categoric jucătorilor lui Mircea Rednic, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report, la Telekom Sport.

Alexandru David a declarat că a acceptat sfatul presei şi le-a dat mână liberă antrenorilor, indiferent că a fost vorba de Florin Bratu, Mircea Rednic, Ioan Andone sau Cosmin Contra. Cu toate acestea, conducătorul "câinilor" i-a informat pe fiecare în parte că trebuie să respecte directivele clubului, adică faptul că nu sunt foarte mulţi bani pentru transferuri, dar fiecare antrenor a fost liber să îşi aducă orice jucător doreşte. 

Chiar dacă David a reuşit să vadă şi partea pozitivă a meciurilor cu Viitorul şi CFR Cluj: "Primele 30 de minute de la Viitorul am jucat de la egal la egal. Aseară, până la golul stupid încasat, lucrurile au fost destul de echilibrate". Acesta le transmite jucătorilor să demonstreze că merită să joace la Dinamo: "Fotbalul e un sport de bărbaţi, nu pentru cei care plâng în pumni. Ei cred că dacă îşi plâng în pumni că a spus Rednic ceva şi după intră pe teren şi evoluează cum evoluează şi pierd, atunci se înşeală. Ei trebuie să fie bărbaţi, să arate că au valoare. E vorba să le arate tuturor, celor care râd pe margine, că au valoare, că nu e adevărat ce se spune despre ei, în frunte cu antrenorul şi cu cei care comentează fenomenul", a spus Alexandru David, în exclusivitate la Telekom Sport. 

Preşedintele clublui a confirmat că Mircea Rednic are o clauză în contract referitoare la calificare în play-off, dar el încă speră că se pot califica. Totodată, susţine că impresarul nu este un criteriu pe baza căruia se transferă jucători, cu referire la faptul că Rednic aduce fotbalişti impresariaţi de fata sa. 

Afla mai multe despre: alexandru daviddinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare