Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fratele lui Omrani vine în Liga 1! Cu ce club a semnat şi prima reacţie a mijlocaşului

EXCLUSIV | Fratele lui Omrani vine în Liga 1! Cu ce club a semnat şi prima reacţie a mijlocaşului

Superliga

Comentarii

Fratele atacanului Bilel Omrani, Abdelhakim, a ajuns în Liga 1 şi va evolua la Dunărea Călăraşi din a doua parte a sezonului.

În vârstă de 27 de ani, Abdelhakim Omrani evoluează pe postul de mijlocaş, iar ultima dată a fost legitimat la gruparea R.E. Virton, din liga secundă a Belgiei. Acesta a declarat pentru Telekom Sport că a fost sfătuit de atacantul CFR-ului să vină în România fără ezitări.

Abdelhakim spune că a fost atras de proiectul de la Călăraşi şi că nu a stat pe gânduri când a trebuit să semneze contractul cu Dunărea.

"Proiectul este foarte interesant, e un club bun, şi  în momentul în care am avut oportunitatea să vin aici, nu m-am gândit, am venit imediat.

Da, bineînţeles, am vorbit cu el (n.r. cu Bilel Omrani), mi-a spus lucruri bune despre campionatul românesc, mi-a spus că dacă am oportunitatea să vin să nu ezit şi să semnez imediat. Asta am făcut, imediat ce am avut oportunitatea să vin, am semnat imediat.

Nu ştiu încă nimic despre oraşul Călăraşi, m-am interesat înainte un pic, pentru că fratele meu joacă în acest campionat, am văzut meciurile, şi a fost interesant ceea ce am văzut, şi atunci când am văzut meciurile importante, promourile... Steaua, sunt echipe frumoase în acest campionat şi sper să facem şi noi meciuri bune
", a declarat Abdelhakim Omrani pentru Telekom Sport.

Abdelhakim Omrani s-a format ca jucător la Lens şi are o selecţie pentru naţionala U19 a Franţei. Mijlocaşul a evoluat pentru Lens până în 2012, după care a jucat la Le Mans, Nimes, Chamois Niortais, Sedan, Oldham Athletic şi R.E. Virton.

Afla mai multe despre: abdelhakimliga 1omranidunarea calarasitransfer 

viewscnt
Articole similare