Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FRF l-a ofertat pe Mircea Lucescu pentru postul de selecţioner. Dezvăluirile făcute de Andrei Vochin

EXCLUSIV | FRF l-a ofertat pe Mircea Lucescu pentru postul de selecţioner. Dezvăluirile făcute de Andrei Vochin
Comentarii

Andrei Vochin a dezvăluit că FRF l-a ofertat în două rânduri pe Mircea Lucescu. Antrenorul lui Dinamo Kiev a refuzat însă de fiecare dată.

De-a lungul timpului, fanii au insistat ca Mircea Lucescu să vină la echipa naţională. Actualul antrenor al lui Dinamo Kiev a fost văzut drept persoana potrivită pentru a relansa naţionala. Andrei Vochin spune că, în mandatul lui Răzvan Burleanu, FRF l-a ofertat de două ori pe Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a primit două oferte de la FRF: ”A refuzat de fiecare dată”

În vârstă de 75 de ani, Mircea Lucescu este unul dintre cei mai mari antrenori pe care i-a dat România. Lucescu este un nume important în istoria fotbalului mondial şi fanii l-au dorit în repetate rânduri la echipa naţională.

Andrei Vochin spune că FRF a încercat în ultimii ani de două ori să-l aducă pe Mircea Lucescu la echipa naţională. Mai întâi, în octombrie 2014, când Piţurcă a părăsit postul de selecţioner. Mircea Lucescu era atunci la Şahtior Doneţk şi n-a putut să accepte oferta. La naţională a ajuns astfel Anghel Iordănescu.

Andrei Vochin susţine că FRF a revenit cu o nouă ofertă pentru Mircea Lucescu. De această dată, în mai 2016. Însă Federaţia n-a avut nici de această dată mai mult succes. Mircea Lucescu era liber de contract, dar a ales atunci să accepte oferta de la Zenit Sankt Petersburg.

”La Mircea Lucescu au fost de două ori încercări de a-l aduce la Federaţie şi de două ori a refuzat. Prima oară a fost când a plecat domnul Piţurcă şi a doua oară a fost când i s-a terminat contractul domnului Iordănescu. Astea sunt momentele despre care ştiu eu că s-a discutat cu Mircea Lucescu”, a dezvăluit Andrei Vochin la Telekom Sport.

Mircea Lucescu a pregătit deja naţionala României, când se afla la începutul carierei de antrenor, în perioada noiembrie 1981 - octombrie 1986. De-a lungul timpului a fost dorit de mai multe ori pe banca echipei naţionale, însă a refuzat de fiecare dată, din diferite motive. 

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare