Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV FRF, sigură de ”rezultatul” meciului cu Norvegia. Mihai Stoichiţă: ”Este o întâmplare nefericită, dar s-a produs din vina norvegienilor”

EXCLUSIV  FRF, sigură de ”rezultatul” meciului cu Norvegia. Mihai Stoichiţă: ”Este o întâmplare nefericită, dar s-a produs din vina norvegienilor”

Echipa națională

Comentarii

Partida România-Norvegia a fost anulată după ce nordicii nu au primit acceptul din partea autorităţilor de la Oslo pentru a călători spre Bucureşti.

Cazul va ajunge la comisiile UEFA, care vor lua o decizie în privinţa meciului România - Norvegia, dar Mihai Stoichiţă a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport că nu se teme de un alt rezultat cu care ar putea fi omologat acest meci, decât 3-0 în favoarea tricolorilor, la masa verde: ”Eu nu cred, pentru că, practic, noi nu avem niciun fel de implicare în neprezentarea echipei. E consecinţa guvernului lor. Logica duce spre o interpretare în care vina aparţine exclusiv, între ghilimele vina, e o întâmplare nefericită. E din vina norvegienilor. La noi, lucrurile au fost elastice pentru activitatea sportivă, nu doar la fotbal. Fiecare stat e cu politica lui. Sunt state care practică o relaxare a măsurilor. Fiecare îşi administrează în felul lui situaţia. Eu nu înţeleg de ce sa tragi la sorţi când tu te-ai pregătit să-i primeşti, să asiguri meciul, toate condiţiile, pe când ei nu s-au prezentat. Noi mergem să jucăm la Belfast, eu rămân la tineret. Ce va hotărî UEFA, e decizia ei” a explicat directorul Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal, într-o intervenţie la postul nostru de televiziune.

Norvegianul Omar Elabdellaoui a fost depistat cu COVID-19, iar autorităţile norvegiene au interzis naţionalei să zboare spre Bucureşti: ”Încercăm acum să ne prezentăm cu o altă echipă contra Austriei, dar sunt foarte multe probleme de ordin logistic, care trebuie rezolvate într-un timp foarte scurt” a explicat un oficial al federaţiei nordice.

Dacă România va câştiga cu 3-0, la ”masa verde” partida care ar fi trebuit să se dispute duminică împotriva Norvegiei, ar ajunge la şapte puncte în Grupa 1, din Liga B a Ligii Naţiunilor. Norvegia ar rămâne cu nouă.

Afla mai multe despre: mihai stoichiţăromânia-norvegiaechipa naţionalăfrf 

viewscnt
Articole similare