Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fumigena lui Gigi! A anunţat că-l vrea pe Hagi, dar negociază cu altcineva! Cine este antrenorul care vine la FCSB din vară

EXCLUSIV | Fumigena lui Gigi! A anunţat că-l vrea pe Hagi, dar negociază cu altcineva! Cine este antrenorul care vine la FCSB din vară

FCSB

Comentarii

Mihai Teja şi-a semnat sentinţa, după egalul de la Ovidiu, scor 1-1, cu Viitorul. Tehnicianul şi-ar fi putut salva postul doar dacă ar fi câştigat campionatul, dar acum este la cinci puncte în spatele celor de la CFR Cluj. Acum, Becali plănuieşte să-l schimbe.

Gigi Becali a anunţat, imediat după meciul cu Viitorul, că îşi doreşte să-i aducă la FCSB, la vară, pe Ianis şi Gică Hagi. Numai că planul este adevărat doar pe jumătate. Patronul roş-albaştrilor vrea să-l aducă doar pe căpitanul Viitorul, nu şi pe patronul-antrenor de la Ovidiu.

În realitate, Becali negociază deja cu un alt nume important. Devis Mangia este antrenorul care are şanse extrem de mari să ajungă la FCSB. Italianul a fost demis de Craiova, după o discuţie cu Rotaru, iar Becali vrea să-l aducă la echipă şi ştie exact cum să-l convingă. Patronul de la FCSB a trimis, prin intermediari, oferta pe care este dispus să i-o facă italianului şi aşteaptă răspunsul de la Mangia. Contractul ar urm să fie pe trei ani, dar italianul va avea două obiective clare de îndeplinit încă din primul sezon: titlul şi calificarea în grupele Europa League.

Sursele Telekom Sport susţin că mutarea poate pica doar în cazul în care Mihai Teja, printr-o minune, va reuşi să câştige titlul în acest sezon.

I-A PROMIS CĂ NU VA PĂŢI CA LA CRAIOVA

Principalul argument al lui Becali atunci când a deschis ”dialogul” cu Mangia a fost acela că la FCSB nu va păţi la fel ca la Craiova. Gigi l-a anunţat pe italian că fotbaliştii de valoare nu vor fi vânduţi în plin campionat, iar italianul poate să-şi aducă doi sau chiar trei fotbalişti în plus faţă de cei pe care Becali vrea să-i aducă deja în sezonul viitor.

Afla mai multe despre: fcsbbecaliantrenor 

viewscnt
Articole similare