Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gabi Mureşan a vorbit despre revenirea în fotbal cu o echipă care vrea titlul în Liga 1: ”A fost o discuţie cu cineva de acolo”

EXCLUSIV | Gabi Mureşan a vorbit despre revenirea în fotbal cu o echipă care vrea titlul în Liga 1: ”A fost o discuţie cu cineva de acolo”

Superliga

Comentarii

Gabi Mureşan spune că a avut o discuţie cu cineva din conducerea lui CFR Cluj, pentru a ocupa o funcţie în cadrul clubului, dar totul a rămas la nivelul de dialog. Fostul mijlocaş s-a retras din activitatea în vara lui 2017.

Gabi Mureşan a renunţat în 2017 la cariera de jucător şi de atunci a stat departe de fotbal. Şi-a deschis o pensiune lângă Sighişoara şi îşi ocupă timpul cu dezvoltarea afacerii. Fost campion cu CFR Cluj, Mureşan susţine că nu este interesat să urmeze cursurile de antrenor, deoarece nu-l atrage această meserie. În schimb, i-ar plăcea să lucreze în conducerea unui club.

Gabi Mureşan a dezvăluit că a avut o discuţie în acest sens cu cineva din conducerea lui CFR Cluj. Însă totul a rămas la nivel de vorbe, fără să existe vreo propunere concretă:

”(Ţi-ai dori să fi sunat de la Cluj?) Poate că am şi fost. (râde) Nu, nu. Am avut o discuţie cu cineva de acolo, dar doar o discuţie. Nimic concret, ca să zic că... De-aia zic, ca antrenor, nu o să merg antrenor nicăieri. Peste câţiva ani nu ştim ce va fi. Dar nu m-a atras niciodată şi de-aia nici nu am făcut şcoala. Ca antrenor trebuie să fii mult mai preocupat decât ca jucător. Trebuie să fii toată ziua acolo. Eu astăzi nu mai pot să fac asta”, a declarat Gabi Mureşan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gabi muresancfr cluj 

viewscnt
Articole similare